Sunteti in categorie: Celebs & Style

Kristen Stewart este singura?

„Kristen Stewart, Robert Pattinson, Liberty Ross, Rupert Sanders, Rob Pattinson, stiri despre celebritati, barfe despre celebritati, stiri mondene, stiri din show-biz, stiri de la Hollywoodkristenstewartestesingura2013_400
Kristen Stewart este singura si se va intalni si cu alti barbati” a declarat recent o sursa care se pretinde o apropiata a tinerei actrite.
Sursa sustine ca Kristen a depasit "despartirea de proba" intre ea si Robert Pattinson.
Cuplul Kristen Stewart-Robert Pattinson a decis sa petreaca catva timp separata, in timp ce actorul lucreaza la filmul Rover, in Australia. In timp ce Kristen a incercat sa arate intelegere vis-a-vis de problemele pe care le Rob cu increderea in ea dupa aventura lui Kristen Stewart cu Rupert Sanders, Rob a fost un pic prea rece si distant cu ea prea mult timp, si Kristen a obosit sa astepte ca el sa se apropie din nou.
"Rob a indepartat-o pe Kristen prea mult - ea se considera singura si libera acum" a mai dezvaluit sursa.
Deci, in timp ce Rob inca ii poarta pica de felul, Kristen nu prea este dispusa sa stea acasa si sa astepte pana cand Robert Pattionson va trece peste asta, desi la inceput nu este vorba de intalniri cu alti barbati prea devreme.
" Kristen Stewart ar putea sa se intalneasca si cu alti batbati pentru a si-l scoate din minte pe Robert, insa nu vrea sa fie vazuta de paparazzi – isi doreste intimitate. Kristen Stewart isi doreste o relatie cu cineva care o vrea, si ea a facut tot ce a putut pentru a-si cere iertare ca l-a inselat pe Robert Pattinson. Daca Kristen va merge la Australia, in acest moment, va fi pur si simplu pentru a obtine despartirea. Cei doi au terminat-o ", a continuat sursa.

Interesant este ca Liberty Ross a intentat divortul de Rupert Sanders pe 29 ianuarie 2013. Sa fie o coincidenta?


 

Sursa: Kristen Stewart este singura?