Sunteti in categorie: Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

stiri din show-biz, vedete, stiri despre vedete, barfe despre vedete, silviu prigoana, adriana bahmuteanu, prigoana vs bahmu
O fi de vina primavara sau pur si simplu acesta este adevarul, fapt cert e ca Silviu Prigoana declara sus si tare ca o iubeste inca pe Adriana Bahmuteanu. Desi ultimul divort s-a pronuntat doar cu o luna in urma, la botezul fiicei lui Pepe, Silviu Prigoana a declarat in gura mare ca o hartie nu poate ucide o dragoste! Dupa ce Adriana a afirmat ca este foarte fericita intr-o noua relatie, dupa ce a declarat ca Silviu nu a cautat-o si nu s-a dus sa-si vada copiii, Prigoana a facut o afirmatie-soc!
"E foarte nasol ce se intampla. E sfasietor. Ti se rupe carnea pe tine. Nopti intregi meditez unde am gresit. Nu exista zi cu lumina sau noapte cu lumina fara Adriana. Vreau sa se intoarca acasa cu cei mici".

Cand a fost intrebat daca o mai iubeste, Silviu a raspuns: "Cum adica? Credeti ca daca s-a pronuntat un divort, dispare iubirea? Ea este femeia care m-a facut fericit timp de 10 ani, este mama copiilor mei si o iubesc in continuare! Eu nu m-am certat cu ea. Eu am ramas acasa si ea a plecat. Ea poate sa se intoarca oricand. Eu cred ca a facut intentionat sa ma doara si m-a durut! Regret tot ce s-a intamplat".
Mesajul lui Silviu Prigoana catre Bahmu a fost si mai transant: "Sa fie fericita si sa aiba grija de ea! Sa vina acasa cu copiii! O iubesc ca un nebun".
Incurcate mai sunt caile amorului...

 

Sursa: Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...