Sunteti in categorie: Horoscop

Horoscopul modei

Horoscopul modei pentru toate zodiile, Horoscopul modei pentru toate semnele zodiacale, haine in functie de zodie, horoscop amuzant
Garderoba ta... in vizorul astrelor? Ei bine, da! De ce nu? Doar vine vara deci e vremea sa fii foarte atenta la garderoba ta, pentru ca nu trebuie sa uiti ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place... dar mai cu seama oamenilor! Anul acesta se poarta hainele care ne scot in evidenta feminitatea, ceea ce cu siguranta ne face sa credem ca acest atribut este in continuare un atu pentru care ar trebui sa-i multumim mamei-natura. Stiai poate ca uneori si semnul zodial in care esti nascuta are un cuvant de spus in alegerea garderobei? Prin hainele pe care le porti iti deschizi intr-un fel sufletul, te raportezi la lumea din jur, te faci perceput de catre ceilalti si astfel si inteles uneori.
Hai sa vedem impreuna ce spune horoscopul modei despre tine si garderoba ta!

Horoscopul modei pentru Zodia Berbec
Daca esti in zodia Berbecului, zona dominanta a corpului tau este capul asa ca vei pune mare pret pe accesorii. Pentru nativa din berbec pantalonii raman piesa de rezistenta, fie acestia o pereche de jeansi comozi sau ceva mai clasic. Preferi hainele sport in care te simte libera si neingradita.

Horoscopul modei pentru Zodia Taur

Nativa zodiei Taur este adepta hainelor comode care accesorizati cu nasturi sau fermoare, a bluzelor sic si, de asemenea, esarfa este un accesoriu pe care il asorteaza mereu hainelor sale. Pe de alta parte, femeile din zodia Taur prefera eleganta clasica si chicul si nu le place sa urmareasca tendintele decat pentru a-si crea un stil propriu!

Horoscopul modei pentru Zodia Gemeni
Daca esti nascuta in zodia Gemeni te reprezinta stilul tineresc, cu un aer usor copilaresc si culorile pe care ar trebui sa le ai in vedere sunt galben, orange si violet.

Horoscopul modei pentru Zodia Rac
Pentru o reprezentanta a zodiei Rac, tinutele lejere, romantice sunt cele care te prind cel mai bine si esti usor retincenta in ceea ce priveste ceva nou in materie de moda, alegand mai degraba stilul clasic.De asemenea, preferi tinutele retro si daca ar fi sa alegi un stil vestimentar, vei opta pentru o tinuta de seara.

Horoscopul modei pentru Zodia Leu
Pe o Leoaica o vei vedea deseori imbracata intr-o tinuta eleganta, intrucat prestanta este o calitate pe care ea o apreciaza foarte mult. Asadar, daca esti nascuta in aceasta zodie ai putea folosi in vestimentatia ta culori precum auriul, galbenul si cu siguranta atractia pentru moda te va face sa intri in magazine scumpe, in care sa lasi o suma importanta din bugetul tau.

Horoscopul modei pentru Zodia Fecioara
Esti din zodia Fecioarei? Atunci cu siguranta nu vei pune mare pret pe moda, hainele fiind pentru tine o chestiune pe care o tratezi cu lejeritate. Preferi tinutele practice insa de bun gust si un detaliu il reprezinta pentru tine gulerul alb sau camasa bine calcata.

Horoscopul modei pentru Zodia Balanta
Daca esti o balanta  cu siguranta te vei regasi intr-un stil elegant, rafinat si dai dovada de un simt estetic deosebit. Esti mereu atenta la tinuta ta si ai tendinta de a a adopta tinute sexy, asta pentru ca ai incredere in aspectul tau fizic. Culorile care te prind cel mai bine sunt rozul, galbenul, verdele si purpuriul.

Horoscopul modei pentru Zodia Scorpion
Nativa zodiei Scorpion este foarte schimbatoare in privinta vestimentatei, asa ca uneori chiar nu vei stii cu ce sa te imbraci, desi sifonierul tau e plin de haine. Ii place sa incerce stiluri noi, iar culorile pe care le prefera sunt grena, bleu-vert, negrul.

Horoscopul modei pentru Zodia Sagetator

Ei bine, fiind o Sagetatoare, poti fi vazuta adesea imbracata in fuste deasupra genunchilor sau foarte lungi, iar stilul practic este, de asemenea, pe gustul tau. Nu iti place sa pierzi prea mult timp cu alegerea hainelor, de aceea vor alege haine gen calatorie, foarte comode. Culorile zodiei sunt: grena, roz si bleu.

Horoscopul modei pentru Zodia Capricorn

Stilul tau, o nativa din zodia Capricorn, se va evidentia prin nota de sobrietate si simplitate pe care pe care tu mizezi la maxim. Fie ca te imbraci in verde, gri, negru sau violet, culori care de altfel te avantajeaza, vei lasa sa se vada in vestimentatia ta eleganta, care pentru tine este punctul forte.

Horoscopul modei pentru Zodia Varsator
Femeii din Varsator ii place sa se imbrace la moda, iar tu nu te lasi mai prejos. Porti fuste scurte care sa-ti puna in evidenta picioarele. Daca esti in aceasta zodie, cu siguranta in vestimentatia ta alegi una din culorile bleu–ciel, galben deschis, violet si iti place sa aduci o nota de asimetrie in hainele pe care le porti.

Horoscopul modei pentru Zodia Pesti
Esti nascuta in zodia Pesti? Vestimentatia in care te simti cu adevarat bine este una lejera, cu diverse piese de design romantice, si tocmai din cauza stilului comod pe care-l agreezi, poate parea uneori nu tocmai in ton cu moda, insa acest lucru nu te deranjeaza deloc. Culorile recomandate pentru zodia ar fi albastrul deschis, bleumarinul, violetul sau vernilul.

Lasand de-o parte cele prezentate mai sus, esential in moda este sa alegi ceea ce iti vine bine, ceea ce iti da un tonus pozitiv si atunci frumusetea ta va avea ecoul dorit asupra reactiei celor din jur. Fii naturala si lasa-i pe cei din jur sa te descopere asa cum esti, uneori la patru ace, alteori un pic visatoare, dar mereu cocheta si, pur si simplu, femeie. Frumoasa prin ceea ce esti, prin ceea ce faci si ceea ce lasi in urma ta!

 

Sursa: Horoscopul modei