Sunteti in categorie: Psihologie

Lucruri care iti aduc noroc

Lucruri care iti aduc noroc
Printre doctrinele de baza din Feng Shui se numara principiul alaturarii de lucruri asemanatoare care foloseste o abordare intuitiva. Practic trebuie sa armonizezi chi-ul tau personal cu chi-ul din spatiul tau inconjurator si din mediu. Depinde de tine cum interpretezi acest principiu - poti adota o abordare complet simplista sau poti face asociatii cat mai complexe doresti.

Principiul similitudinilor se refera, in esenta, la asociatiile simbolice ale mintii. Si atunci gandeste-te: Se potrivesc directiile?
In abordarea simpla, anotimpul in care te-ai nascut determina directiile care iti aduc noroc. Estul este asociat cu primavara, sudul cu vara, vestul cu toamna, iar nordul cu iarna. Prin urmare, daca te vei deplasa dinspre locul tau de nastere inspre directia anotimpului in care te-ai nascut, vei avea noroc. In abordarea complexa, poti folosi directiile tinand cont de formula Kua, pentru a gasi asemanarile.

Se potrivesc zilele?
Daca, de exemplu, te-ai nascut in a 20-a zi dintr-o luna oarecare, atunci numarul 20 iti este benefic, casa a carei adresa contine 20 este norocoasa pentru tine. Iar daca te-ai nascut intr-o joi, atunci toate zilele de joi ii sunt norocoase. Aceasta este o abordare simplista a numerologiei, concentrata asupra numarului pe care il tinem minte cel mai usor.

Se potrivesc numerele?
Numerele tale se bazeaza pe data ta de nastere, chiul tau interior se identifica cu data de nastere dupa calendarul gregorian. Analizeaza-ti data de nastere exprimata prin cifre. Daca te-ai nascut pe 14 februarie 1983, atunci cifrele tale sunt 1421983 - orice numar dintre acestea aparut in adresa ta, numarul tau de telefon sau placuta ta de inmatriculare, ar avea o afinitate cu tine.

Se potrivesc culorile ?
Acest lucru se bazeaza pe anotimpul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut primavara culoarea ta este verde, vara este reprezentata de rosu, toamna este reprezentata de alb, iarna de negru, iar perioada de tranzitie, de galben . Poata culoarea ta si acest lucru iti va aduce norocul asociat cu afinitatile.

In plus, daca te vei imbraca in rosu sau in roz, vei atrage un iubit sau sot, galbenul iti va spori norocul de avere, verdele va reduce stersul si supararile, iar albul va ajuta sa te insanatosesti. Aceasta abordare simplista din Feng Shui se spune ca este la fel de eficienta ca utilizare principiului celor cinci elemente.

Sunt multi care nu au auzit de asa ceva, sunt multi care nu cred in asa ceva, dar sunt multi altii care dau importanta acestor metode de readucere a sanatatii, iubirii, bunastarii, fericirii si pentru acestea merita sa incercam pentru ca nu avem decat de castigat.

 

Sursa: Lucruri care iti aduc noroc