
Recunosc din prima ca eu nu sunt o mare amatoare de sandvisuri. Toti cunoscutii mei se dau in vant dupa ele, nu conteaza ca vorbim despre sandviciuri cu branza, sandwichuri de curcan, sendvisuri cu friptura de vita sau de pui, sandwich-uri cu gratar, sandviciuri cu chiftele sau hamburgheri ... Orice se poate pune intr-o bagheta sau chifla are de obicei mare succes. Si de aceea m-am gandit sa fac si eu un sandvis care sa imi placa si mie! Si daca esti si tu ca mine, dupa ce faci aceasta reteta de sandvisuri cu maioneza cremoasa de casa, creveti picanti si salata verde, crocanta, painea crantanitoare... o sa te convertesti! Parol! Unde mai pui ca este o reteta rapida - timpul de preparare este doar 14-15 minute si este o reteta pentru incepatori! Si gata, s-a terminat cu sendvisurile plictisitoare! Facem sanvisuri trendy (glumesc, desigur)!
Sandvisuri cu maioneza de casa, creveti si arome chinezesti: Ingrediente pentru 4 portii - 20 creveti medii, decorticati
- 1 ou
- sare
- piper
- ulei
- lamaie
- mustar
- condiment chinezesc cu 5 arome
- 4 bachete mici, proaspete
- 4 frunze de salata verde
Sandvisuri cu maioneza de casa, creveti si arome chinezesti: Cum se facCu ajutorul unui mixer vertical amesteci ingredientele maionezei: ou, sare, piper, ulei, mustar, zeama de lamaie si condimentul chinezesc. Si gata maioneza cu arome asiatice! In timpul acesta prajesti pe gratarul incinsm uns cu ulei, crevetii marinati 15 minute in doua linguri de masline, sare si piper. La final tai pe latura lunga bagheta, ungi cu maioneza, pui cate o frunza de salata rupta cu mana, bagi crevetii si gata!
Ai un sandvis aromat cu creveti absolut delicios!