Sunteti in categorie: Celebs & Style

4 secrete de la Cameron Diaz

4 secrete de la Cameron Diaz
Frumoasa actrita de 43 de ani este o gurmanda si totusi reuseste sa se mentina intr-o forma extraordinara. Cameron Diaz adora sa manance si nu orice fel de mancare ci exact cele cu multe calorii, cum ar fi cartofii prajiti, de la care nu se poate abtine, sau burgerii. Iata cum reuseste sa arate atat de bine, mancand tot ce ii place...

Micul-dejun, cea mai importanta masa!
Cameron a declarat ca nu urmeaza niciun fel de dieta, insa nu sare niciodata peste micul-dejun, care ii da energia de care are nevoie.
Un alt secret al ei este acela ca obisnuieste sa manance dimineata acelasi lucru timp de o saptamana sau chiar mai mult. Astfel, se faciliteaza digestia si se stimuleaza metabolismul!

Sport de placere
Desi este o lenesa declarata, este constienta de importanta sportului in viata oricarei femei care isi doreste sa fie frumoasa! Tocmai de aceea practica sportul de placere, mai exact surfing-ul, care solicita toate grupele de muschi.
Tot ce trebuie sa faci este sa descoperi sportul tau preferat, pe care sa il practici de cel putin trei ori pe saptamana, ca un inlocuitor al mersului la sala!

Sala vs. exercitii acasa
Cameron Diaz spune ca nu ii place sa mearga la sala, insa atunci cand o face prefera sa aiba un instructor care sa o impinga de la spate tocmai pentru ca este lenesa. Chiar daca opteaza pentru mersul la sala nu o face de mai mult de trei ori pe saptamana. Totusi, de cele mai multe ori prefera sa faca exercitii acasa cate o ora, timp de cinci zile pe saptamana. Jumatate din aceasta ora si-o petrece pe banda de alergat, iar cealalta jumatate facand pilates.

Dieta cu sex
Cameron considera ca sexul rezolva orice problema si ca este cel mai bun si placut exercitiu pentru silueta. Actrita a declarat ca “sexul ar trebui sa faca parte din activitatile de zi cu zi ale oricarei persoane. Astfel toti am fi mai sanatosi!”

 

Sursa: 4 secrete de la Cameron Diaz