Sunteti in categorie: Societate

Top 3 cadouri ideale pentru femei

cadouri pentru femei, daruri pentru femei, ce cadouri plac femeilor, ce daruri prefera femeile, ce cadou sa faci unei femei
Doamnele si domnisoarele au nevoie constant de gesturi de apreciere din partea persoanelor dragi. Fie ca este vorba despre mama, bunica, sotie, doamna educatoare sau chiar o simpla colega, femeile au un rol aparte: acela de a face lumea mai buna. Drept consecinta, domnii ar trebui sa stie cand este momentul potrivit pentru a le oferi cadouri, dar mai ales sa aleaga cu grija florile. Indiferent de faptul ca toti oamenii sunt diferiti iar ele au gusturi diverse in materie de daruri, exista totusi 3 categorii de cadouri care nu au cum sa dea niciodata gres atunci cand sunt oferite femeilor!

Flori
Galbene, albe, mov, rosii sau toate la un loc, femeile se vor bucura intotdeauna de un buchet de flori bine ales. Ba chiar si un singur fir de floare are puterea de a le reda stralucirea ochilor si a zambetului. Asa ca, daca vrei sa o faci fericita, ofera-i flori. De ziua ei, de 1 si de 8 Martie si chiar fara motiv, buchetele sunt cadouri accesibile si pret, dar care au o mare valoare pentru ele. In plus, florile sunt solutia salvatoare chiar si in cazurile in care ai uitat complet de aniversarea voastra, de ziua mamei tale, sau de faptul ca sora ta a absolvit facultatea. Exista foarte multe site-uri de unde poti sa comanzi flori online, fara ca macar sa fie nevoie sa mergi tu sa cauti buchetul potrivit.

Bijuterii
Bijuteriile nu vor displacea niciodata doamnelor si asta pentru ca aceste accesorii sunt disponibile in atatea forme, culori si materiale incat este apoape imposibil ca o femeie sa nu gaseasca ceva pe placul ei. Daca unele doamne prefera cerceii, altele s-ar putea sa se dea in vant dupa coliere; in timp ce unele urasc inelele, altele abia asteapta sa primeasca mult visatele inele de logodna. Chiar daca ea iti va spune sa nu dai banii pe bijuterii, te asiguram ca un inel, un colier, o bratara sau poate chiar un set de cercei pe care le-ai ales in stilul ei, o vor impresiona.

Haine
Femeile sunt, de regula, cele care se plang ca nu au cu ce sa imbrace...asta, in timp ce privesc dezamagite dressingul plin de haine. Pentru ocaziile in care iti doresti ca femeile din viata ta sa se simta apreciate, nu ar fi o idee rea sa dai start unei sesiuni de shopping in cadrul caruia sa ii cumperi rochia de seara pe care si-o doreste de mult. Daca iti displace mersul in mall-uri, atunci poti sa le oferi in dar vouchere de cumparaturi in magazinele lor preferate!

Femeile chiar cred ca gestul conteaza!

 

Sursa: Top 3 cadouri ideale pentru femei