Sunteti in categorie: Moda

5 Sfaturi pentru a-ti gasi salopeta de dama perfecta

5 Sfaturi pentru a-ti gasi salopeta de dama perfecta
Ce sa cauti atunci cand vrei sa alegi o salopeta de dama? Daca vreti sa fiti elegante, sic si confortabile, ar trebui sa stati departe de trening-uri si sa alegeti salopetele de dama. O astfel de salopeta este incredibil de sic, confortabila si extrem de usor de purtat. Tot ceea ce aveti nevoie sunt accesorii si o pereche frumoasa de pantofi, si sunteti pregatite!
In cazul in care tindeti spre o tinuta mai casual, puteti sa uitati de pantofi si sa alegeti balerini sau chiar adidasi.

Atunci cand vreti sa va cumparati o salopeta de dama de pe MAROKO trebuie sa tineti cont de urmatoarele lucruri:
1. Achizitionati lungimea perfecta. Nu doriti sa cumparati ceva care sa nu vi se potriveasca. Cumparati o anumita lungime care sa se potriveasca cu pantofii cu toc sau balerini. Daca aveti de gand sa purtati salopeta cu tocuri, asigurati-va ca o probati incaltata cu acea pereche de pantofi. Acest test de pre-cumpararea este foarte important si acelasi lucru este valabil si pentru asortarea cu balerini.
2. Cumparati o salopeta care are o singura culoare. O singura culoare este un mod magulitor de a va pune trupul in evidenta. Daca trebuie neaparat sa alegeti o salopeta cu model, mergeti pe ceva extrem de subtil. De asemenea incercati sa investiti intr-o salopeta care poate fi purtata in fiecare sezon, cum sunt salopetele lungi, fara maneci si cu decolteu in V.
3. Alege o salopeta formala! Daca stiti ca nu veti imbraca atat de des salopeta, puteti investi intr-o piesa eleganta dar formala. Alegeti o culoare formala si o silueta care arata elegant cu anumite accesorii statement.
4. Asigurati-va ca va puteti imbraca si dezbraca rapid si usor. Spre deosebire de o pereche de pantaloni sau o fusta, atunci cand vizitati toaleta si ati imbracat o salopeta, vizita poate deveni usor dificila. De cele mai multe ori femeile ajung sa inlature intreaga tinuta.
5. Cautati o salopeta fabricata dintr-o tesatura interesanta. Acestea pot fi de orice fel, de la cele utilitare, realizate din flanel, sau matase care are doua tonuri sau care are un rever ca si smoching-ul. La sfarsitul zilei, cel mai mic detaliu suplimentar conteaza.

Sfat pentru a va upgrada tinuta: adaugati un element neasteptat atunci cand o purtati. Daca optati pentru stilul de salopeta casual, cum sunt cele din denim, rulati pantalonii pana la glezna si accesorizati cu o pereche de pantofi stiletto. Da, acest truc merge pana si la salopetele din denim. Veti observa cum imediat tinuta va capata un plus de valoare, devenind casual-sic. Daca vreti sa abordati o tinuta mai delicata, puteti sa adaugati altfel de accesorii cum ar fi curelele normale, cele subtiri sau chiar o centura cu aplicatii metalice care sa scoata in evidenta intreaga tinuta.

 

Sursa: 5 Sfaturi pentru a-ti gasi salopeta de dama perfecta