Sunteti in categorie: Horoscop

4 semne zodiacale pe care Luna Noua din decembrie 2018 le va afecta cel mai putin!

4 semne zodiacale pe care Luna Noua din decembrie 2018 le va afecta cel mai putin!
Pe masura ce intram in ultima luna a anului 2018, probabil ca te gandesti deja la rezolutiile la care vrei sa incepi sa lucrezi pentru noul an. Acesta este momentul in care incepi sa te misti ca sa intorci foaia si sa indeplinesti obiectivele la care te gandesti de o vreme. Si, din fericire pentru tine, energia din aer te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.

Pe 7 decembrie, Luna Noua va intra in Sagetator, ceea ce inseamna inceputul unui nou ciclu lunar. De asemenea, inseamna noi inceputuri pentru noi si ne da puterea necesara care ne va ajuta sa ajungem acolo unde vrem sa ajungem. Dar Luna Noua va afecta pe toata lumea, insa un pic diferit, iar unele semne zodiacale vor fi afectate cel mai putin de Luna Noua a lunii Decembrie.

O Luna Noua are mereu semnificatii spirituale care pot influenta comportamentul uman. Este momentul potrivit pentru a incepe ceva nou si pentru a face o mare schimbare in vietile noastre. Si in aceasta luna, acest fapt se va simti si mai intensa, pentru ca Luna Noua este in Sagetator. Sagetatorii sunt cunoscuti pentru optimismul lor, pentru spiritul lor de aventura si nevoia lor constanta de a explora si de a invata lucruri noi, ceea ce ne va face sa dorim sa realizam lucruri si mai importante.

Exista o multime de energie pozitiva pe care aceasta Luna Noua o aduce si ea te va face sa-ti doresti noi experiente, in toate formele. S-ar putea sa va doriti o excursie pentru a avea parte de o aventura  sau sa faceti ceva care va va ajuta sa va imbogatiti mintea. Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt recunoscute pentru deschiderea si curiozitatea lor, astfel incat trebuie sa profitati de acest aspect pentru a putea absorbi cu adevarat toate cunostintele si intelepciunea pe care le puteti acumula. Ele s-ar putea sa va ajute sa va dea propulsia necesara pentru a face schimbarile de care aveti nevoie.

4 semne zodiacale pe care Luna Noua din decembrie 2018 le va afecta cel mai putin!
Totusi, unele semne vor fi afectate mai mult decat altele. Deci, daca nu simti aceste vibratii, nu este ceva in neregula cu tine - este doar semnul zodiacal in care te-ai nascut. Vedeti mai jos care dintre zodii vor fi afectate cel mai putin de Luna Noua!

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Moralitatea voastra este acum testata, pe masura ce acum incercati sa va curatati de pacate pe masura ce se apropie Anul Nou. Folositi cele mai inalte idealuri si fiti cat mai onesti cu putinta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Energia pe care o aduce Luna Noua va face sa obositi in loc de a fi complet motivati. Puteti avea tendinta de a va lua gura pe dinainte si sa spuneti lucruri multe si gresite din cauza epuizarii. Ganditi-va bine de tot inainte de a deschide gura. Si incercati sa dormiti bine.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
Echilibrul dumneavoastra interior poate fi un pic deranjat in aceasta perioada, deoarece sunteti epuizat emotional din cauza nesfarsitelor mesaje si sarcini primite de la sefi, colaboratori si de la colegii. Nu petreceti toata ziua raspunzand la intrebarile lor, in loc sa va indepliniti sarcinile. Inainte de a raspunde cererilor lor, faceti-va mai intai treburile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Acesta este momentul potrivit pentru a va concentra doar asupra dumneavoastra insiva. Iesitl din lumina reflectoarelor. Concentrati-va pe sine, oferiti-va in dar timp de calitate pentru a va ingriji in aceasta Luna Noua.

 

Sursa: 4 semne zodiacale pe care Luna Noua din decembrie 2018 le va afecta cel mai putin!