Sunteti in categorie: Societate

Frigul - motiv de bucurie?

kimbino_400Sperăm că valurile de frig succesive care au lovit România de câteva ori în ultima perioadă nu v-au luat pe nepregătite, mai ales cu epidemia de gripă care circulă. Frigul nu provoacă gripa, însă scăderea sistemului imunitar datorată faptului că organismul trebuie să lupte cu frigul poate deveni o problemă.
Soluția? Hainele călduroase, evident! Iar dacă aveți tendința să vă speriați de știrile negative, poate că e momentul să vă antrenați în gândire pozitivă și să priviți frigul nu ca pe o problemă, ci ca pe o oportunitate de a deveni mai creative și mai strălucitoare!

Câteva sfaturi pentru lunile friguroase
Probabil că cel mai bun sfat este și cel mai simplu: mai multe straturi de haine sunt mai sănătoase decât unul singur. Evităm astfel să ne supraîncălzim sau să ne clănțăne dinții pentru că am plecat de acasă nepregătite. Știm că uneori este greu să potrivim hainele iarna, mai ales că nu avem un buget nelimitat pentru vestimentație. Totuși, considerăm că iarna este o ocazie perfectă să fim mai stilate și mai creative în combinarea articolelor din garderobă atunci când frigul este pretutindeni!
Se știe că sistemul imunitar este afectat de starea noastră de spirit, iar lipsa prelungită de soare este unul dintre principalii vinovați pentru stările de depresie și de tristețe. Știți care este cea mai bună pentru combaterea acestor stări – cu excepția prietenilor și a familiei, evident? Culorile! Studiile psihologice au dovedit în mod repetat că anumite culori așa-numite „fericite” au puterea să ne facă mai bine-dispuse.
Roșu, galben, portocaliu, verde, dar și violet și-au demonstrat în timp proprietățile binefăcătoare, așa că nu ar trebui să ezităm să le folosim în garderoba noastră sau a copiilor noștri oricând avem ocazia. Bonus? Îi vom ajuta și pe cei din jur să se simtă mai bine atunci când ne văd, contribuind astfel la nivelul general de fericire al planetei!

Sună bine, dar nu știți cum?
Desigur, este ușor să te îmbraci trendy când nu mai știi cum să-ți cheltuiești toți banii, dar ce faci dacă bugetul este restrâns? O metodă foarte simplă este să recunoaștem că reducerile sunt bune și că nu ar trebui să le evităm. Niciodată! Iar dacă până acum aâi considerat pe bună dreptate că economiile din portofel se vor reflecta în timpul irosit prin toate magazinele din oraș, atunci aflați că putem avea cele mai bune oferte în buzunar! Cataloagele online sunt ușor de accesat oricând și într-un singur loc pe Kimbino, un site internațional care a pătruns și în România.
Partea bună este că înainte să ieșim din casă, putem compara magazinele între ele. Sunteți în căutarea unor haine ieftine și interesante? Ați putea arunca un ochi asupra ofertei de la Pepco, de exemplu, unde o pereche de șosete de iarnă nu depășește 10 lei perechea. Sau puteți vedea ce mai putem găsi dacă tragem o fugă până la Takko, un alt loc unde putem străluci fără să spargem pușculița de economii. Sau ne putem orienta către cumpărăturile online cu ajutorul catalogului Bonprix, unde cu siguranță avem de unde alege următorul nostru outfit de iarnă.
Și un ultim sfat: gândiți fără limite autoimpuse! Să știți că nimeni nu ne obligă să îmbrăcăm copilul în haine pentru copii, mai ales dacă acesta este măricel. E preferabil să mergem la cumpărături cu mintea deschisă și dacă vedem o haină pentru adulți care i s-ar potrivi, să căutăm cea mai mică dimensiune, ați fi surprinse de câte ori funcționează!
Același lucru ni se aplică și nouă: nu există nicio lege care să ne interzică să purtăm hainele din departamentul pentru copii! Unele dintre cele mai reușite combinații pot fi realizate doar cu ajutorul unor accesorii sau articole pline de veselie create pentru cei mici.
În concluzie, Kimbino este un asistent excelent pentru cumpărături deoarece ne arată într-un mod ușor de accesat prețurile reduse astfel încât să putem avea mai mult cu mai puțin. De asemenea, este o foarte bună sursă de inspirație pe care merită să o vizităm cel puțin o dată la câteva zile.
kimbino2_400
Contact:
e-mail: info@kimbino.com
web: www.kimbino.com/ro

 

Sursa: Frigul - motiv de bucurie?