Sunteti in categorie: Gastronomie

De ce sa cumperi un mixer cu bol?

De ce sa cumperi un mixer cu bol
Vrei să îți cumperi un mixer cu bol, dar încă nu te-ai convins de utilitatea lui în bucătărie? Vrei să afli care sunt principalele caracteristici ale unui mixer cu bol de calitate și cum te va ajuta atunci când pregătești mâncărurile preferate pentru cei dragi? Am pregătit pentru tine informații utile despre alegerea unui mixer cu bol potrivit pentru nevoile tale, ca să îți fie mai ușor să îl cumperi pe cel mai avantajos. Iată de ce ar trebui să ții cont.

Puterea mixerului
Indiferent de ingredientele pe care te pregătești să le amesteci pentru a prepara mâncărurile tale preferate, un mixer bun ar trebui să reușească să le malaxeze fără să se blocheze. Zgomotele ciudate sau mirosul de ars nu își au locul în bucătăria ta, atunci când folosești un astfel de aparat electrocasnic. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, este recomandat să alegi un mixer cu bol cu o putere suficient de mare. Recomandăm ca acesta să aibă cel puțin 1000 W pentru ca aluaturile și cremele pe care le pregătești să fie omogenizare perfect.

Viteza variabilă

Știm că îți place să pregătești tot felul de bunătăți, iar pentru un meniu generos ai nevoie de un mixer care permite alegerea mai multor trepte de viteză. Dacă pentru frământarea aluaturilor este suficientă o viteză mai mică, pentru un frosting delicios vei avea nevoie de o viteză de amestecare mai mare. Cele mai multe mixere au trei viteze, însă un mixer cu bol în care poți avea cu adevărat încredere are șase trepte de viteză.

Accesorii
E important ca mixerul pe care îl cumperi să aibă suficiente accesorii pentru a-l putea utiliza în cât mai multe moduri în bucătărie. Un mixer cu bol multifuncțional te va scuti de efort atunci când pregătești amestecuri cu carne tocată, legume, fructe, smoothies sau chiar înghețată. Așadar, în afară de tel, este de dorit ca un mixer cu bol să includă și palete de amestecare și un cârlig de frământare.

Ușurință la curățare
Imediat după ce ai terminat de utilizat un mixer cu bol va trebui să îl cureți, așa că alege unul fabricat din materiale ușor de spălat, eventual care pot fi puse la mașina de spălat vase, așa cum este un mixer cu bol din inox. Inoxul este un material consacrat în industria alimentară, fiind cel mai potrivit pentru bol, pentru că este rezistent la temperaturi înalte și poate fi foarte ușor spălat. Puțin detergent de vase și apă caldă sunt suficiente pentru a curăța în câteva minute totul.

Acestea sunt câteva aspecte de care merită să ții cont dacă vrei să îți comanzi cel mai bun mixer cu bol pentru bucătăria ta.

 

Sursa: De ce sa cumperi un mixer cu bol?