Sunteti in categorie: Frumusete

5 Intrebari comune ale caror raspunsuri trebuie sa le stii inainte a aplica extensii de par

5 Intrebari comune ale caror raspunsuri trebuie sa le stii inainte a aplica extensii de parPentru ca extensiile de par au devenit tot mai populare, au aparut si o serie de intrebari la care toate utilizatoarele cauta raspunsuri corecte. Specialistii de la oxyextensions.ro ofera detaliat raspunsuri la cele mai des intalnite dintre acestea, astfel incat utilizarea extensiilor sa nu mai reprezinte un mister.

Ce inseamna extensii de par clip on?

Prin extensii de par clip on sunt definite cele mai simple solutii atunci cand vine vorba despre extensii. Aceasta este cea mai simpla metoda, dar si cea mai rapida, pentru a obtine un par lung si gros in cateva minute. Mijloacele de prelungire a parului sunt prevazute cu cleme deja atasate. Acest lucru inseamna ca pot fi pur si simplu atasate la parul natural fara costuri suplimentare, timp alocat mersului la salon sau ajutor profesionist. Extensiile de par care au cleme sunt cea mai buna solutie pentru persoanele care cauta sa obtina un par mai voluminos si mai lung in mod instantaneu.

Care sunt cele mai bune extensii de par?
Cele mai bune extensii de par sunt cele care se pot amesteca usor cu parul si care se potrivesc stilului personal de viata. Persoanele care se plimba mult, inoata sau danseaza, ar trebui sa foloseasca metode temporare, cum sunt extensiile clip on, deoarece ele pot fi scoase foarte usor in timpul activitatilor si puse la loc atunci cand este nevoie de ele. Acest lucru asigura o buna igiena si determina ca extensiile sa tina mai mult. In plus, extensiile clip on sunt mai putin daunatoare parului natural. Niste exemple bune se opt gasi aici: https://www.oxyextensions.ro/extensii-clip-on.

Cat pot tine extensiile de par?
Durata de viata a extensiilor pentru par tine foarte mult de modul de intretinere si de produsele folosite in timpul intretinerii. De asemenea, conteaza foarte mult si cat de des sunt purtate. Atunci cand extensiile beneficiaza de o ingrijire corespunzatoare pot tine pana la maxim 6 luni, in cazul celor semi permanente, sau pana la un an, in cazul celor permanente.

Extensiile de par strica parul natural?

Modul in care extensiile sunt puse conteaza foarte mult. Anumite extensii permanente genereaza deteriorarea parului din cauza lipirii si teserii. Extensiile de par clip on sunt cele mai putin daunatoare optiuni deoarece sunt atasate la par ca orice alta clama normala. In plus, pentru ca nu sunt purtate non stop si posesoarea nu doarme cu ele, este redus stresul la care parul este supus, ceea ce va genera un par sanatos. Extensiile care au clesti nu cauzeaza deteriorarea parului.

Cum pot fi puse extensiile de par
Extensiile clip on nu necesita multa practica, insa exista extensii semi permanente si permanente care pot fi aplicate doar de catre un specialist.
Acestea sunt cele mai comune intrebari despre extensiile de par si despre modul in care acestea se comporta cu parul natural. In functie de tipul de extensii ales, raspunsul poate varia si de aceea se recomanda o cercetare atenta inainte de a folosi extensii de par.

 

Sursa: 5 Intrebari comune ale caror raspunsuri trebuie sa le stii inainte a aplica extensii de par