Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?
Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.

Cei care isi doresc o seara perfecta trebuie sa apeleze la servicii de specialitate de la organizari nunti Seva Events, pentru ca atat ei, cat si invitatii lor sa se bucure de momente de neuitat. In randurile de mai jos, tinerii pot descoperi care sunt detaliile asupra carora trebuie sa zaboveasca mai mult atunci cand isi organizeaza nunta, pentru ca totul sa fie perfect!

Numarul de invitati
Intreaga organizare a petrecerii porneste de la numarul de invitati. In functie de acest aspect, mirii pot decide care este salonul potrivit pentru ei. De exemplu, daca lista de oaspeti este una mai scurta, pentru ca petrecerea sa fie intima, salonul trebuie sa unul in concordanta cu acest aspect. O locatie mai mica, de 50-60 de persoane, este suficienta.

La pol opus, daca nunta se preconizeaza a fi una foarte mare, cu multi invitati, atunci salonul trebuie sa fie pe masura, astfel incat toata lumea sa aiba suficient loc, iar ringul de dans sa fie destul de incapator.

Locatie
Un alt detaliu important referitor la salonul perfect pentru nunta este locatia. Mirii trebuie sa se asigure ca aleg un restaurant care sa fie pozitionat intr-o zona pe placul lor. Ideale sunt restaurantele unde invitatii pot ajunge usor, atat cu masinile personale, cat si cu mijloacele de transport in comun. Nimeni nu-si doreste sa mearga foarte mult pana la restaurant.

Aranjarea salii
Relatia cu reprezentantii restaurantului este si ea esentiala. Tinerii trebuie sa poata comunica liber cu cei cu care colaboreaza, pentru a le explica viziunea pe care o au pentru ziua cea mare, iar reprezentantii salonului trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a oferi clientilor exact ceea ce isi doresc.

Este vorba despre o relatie care poate influenta intr-o mare proportie reusita oricarui eveniment, motiv pentru care viitorii miri trebuie sa isi rezerve suficient timp pentru a sta de vorba cu reprezentantii restaurantului.

Daca unele persoane prefera nuntile romantice, cu un aranjament al meselor clasic, altele sunt adepte ale unui stil non-conformist, in care totul trebuie sa fie diferit, special si creat pe masura asteptarilor.

Ringul de dans

Atmosfera este cea care conteaza, mai presus de orice, la nunti. Atata timp cat invitatii au suficient loc pe ringul de dans pentru miscarile interesante, cu siguranta se vor simti bine. De aceea, tinerii care urmeaza sa-si uneasca destinele trebuie sa fie atenti la acest aspect si sa se asigure ca exista suficient loc pentru ca toata lumea sa se simta bine.

Mancarea
Nu in ultimul rand, mirii trebuie sa mearga neaparat la o degustare, pentru a vedea cum isi contureaza meniul de nunta. Ei pot cere sa li se prezinte mai multe optiuni, astfel incat sa aiba de unde alege. In seara cea mare, mancarea trebuie sa fie proaspata, frumos aranjata in farfurii si, bineinteles, trebuie sa fie absolut delicioasa!

 

Sursa: Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?