Sunteti in categorie: Cariera

Beneficiile unei table magnetice in scoli si birouri

Beneficiile unei table magnetice in scoli si birouri
Placile de scris magnetice sunt versatile, usor de intretinut si rentabile. Diferite tipuri de table de scris sunt folosite in birouri si institutiile de invatamant in scopul realizarii de prezentari, de a afisa notite si in cadrul sedintelor de brainstorming.

Timp de multi ani, tablele pe care se scria cu creta erau omniprezente in salile de clasa din scoli si in salile de sedinte. Cu timpul insa, ingrijorarea legata de alergii la praful de creta si alte afectiuni conexe a dus treptat la renuntarea la acest tip de placi de scris.

Un studiu realizat in 2011 de doi cercetatori indieni a demonstrat ca, in timp ce generarea de praf de creta nu este toxica pentru natura, ar putea fi insa daunatoare pentru persoanele cu alergii si probleme respiratorii. De fapt, in timp, acest praf ar putea provoca probleme de respiratie si iritare a ochilor. Au existat, de asemenea, probleme legate de murdarie si praf produse prin utilizarea cretei, care pata hainele, mainile si alte suprafete. Avand in vedere acest lucru, nu este surprinzator faptul ca utilizarea unui nou tip de tabla, tabla magnetica si mobila, a devenit atat de populara atat in ​​birouri, cat si in scoli.

Placile magnetice sunt realizate din otel si presupun o stergere uscata. Acest material, otel, permite utilizatorilor sa ataseze obiecte magnetice pe placa, ceea ce face usoara lipirea de documente, note etc., prin simpla folosire a unui mic magnet. Existenta unui mic suport pentru markere si buretele de sters reprezinta un alt bonus al acestui tip de tabla de scris. Atunci cand utilizati o tabla magnetica ca avizier, nu veti avea nevoie de pioneze, ceea ce reduce sansele de ranire.

Iata mai multe avantaje pe care le ofera placile de scris magnetice:
La scoala
O utilizare obisnuita a tablelor magnetice este in salile de clasa, inlocuind tablele clasice pe care se scrie cu creta. Profesorii folosesc tablele magnetice ca instrument de predare si prezentare. Pe aceste table se scrie cu markere nepermanente. Ele sunt instrumente excelente pentru predare, in special, pentru elevii mai mici, permitand profesorilor sa foloseasca litere si modele magnetice ca instrumente pentru a ajuta copiii sa invete mai bine.

Avizier si prezentari
O tabla magnetica de calitate poate fi folosita in locul tablelor din pluta, permitand angajatilor din institutii sa reduca la minimum utilizarea rechizitelor de birou, cum ar fi capsele si pionezele. Astfel, tablele magnetice sunt o alegere rentabila pe termen lung, deoarece puteti sa prindeti notite de hartie in pioneze, puteti scrie direct pe tabla sau sa atasati notite cu ajutorul magnetilor. De asemenea, o astfel de tabla poate fi utilizata la intalniri si conferinte pentru a stabili strategii si a impartasi idei. Tabla magnetica este, totodata, un instrument care se potriveste perfect cu designul oricarui birou.

 

Sursa: Beneficiile unei table magnetice in scoli si birouri