Sunteti in categorie: Cariera

Alege sa folosesti in 2020 o agenda personalizata!

alege_sa_folosesti_in_2020_o_agenda_personalizata_400.
Trăim o perioadă în care orice om vrea să iasă în evidență, iar personalizarea obiectelor pe care le folosim acasă și la job a devenit secretul pentru întărirea stimei de sine a multor persoane. Nici diferitele tipuri de agende personalizate nu fac excepție de la această regulă.

Agendă tradițională sau aplicație digitală? Tu ce alegi?
Orice profesionist de succes are nevoie de un plan în desfășurarea activității sale. Cum nu am ajuns încă în stadiul în care să putem ține minte cu fidelitate absolut toate detaliile la care ne gândim, o agendă sau o aplicație pentru telefon, tabletă sau laptop este indispensabilă.

Mulți folosesc acum variantele electronice de agende, care mai au și avantajul că pot fi astfel setate, încât să te anunțe prin prin semnal sonor când ai de făcut anumite lucruri importante.  

Problema este că fiind atât de asaltați de tehnologie din toate direcțiile ajungem la un moment dat la un grad de saturație ce ne face să ignorăm strigătele ascuțite ale diferitelor tipuri de device-uri, chiar refuzăm să  mai facem acțiunile  programate la momentul stabilit.

Mai mult decât atât, atunci când folosim o agendă electronică, la fel ca milioane și milioane de alți utilizatori, ajungem să ne pierdem în mulțime, lucru ceea ce nu se întâmplă niciodată atunci când folosim o agendă personalizată tradițională.

Comandă online de la Absolut Office agenda potrivită pentru tine!

Dacă vorbim de agendele utilizate la locul de muncă, acestea de regulă au inscripționate pe copertă și chiar în interior numele companiei, sigla, chiar numele persoanei respective și funcția acesteia.

Pe piață, există multe modele de agende personalizate, acum chiar putem să dăm comandă online, nemaifiind necesară deplasarea personală a noastră până la firma respectivă.

Deși există anumite modele tip, trebuie să ne gândim la faptul că o astfel de agenda este de fapt un proiect care pornește de la zero, adică răspunde tuturor nevoilor persoanei care o comandă.

Trebuie să recunoașteți că acele agende de-a gata, datate, nu conțin întotdeauna în paginile lor tot ceea ce avem nevoie pentru activitatea pe care o desfășurăm.

Este minunat că se poate alege după dorință: aspectul, organizarea și numărul  paginilor, culorile coperților, materialul de realizarea al acestora.

Mai mult decât atât, se pot utiliza acele culori pe care le include brand-ul, așa încât este mai ușoară identificarea în ochii publicului o anume afacere, atunci când ia contact vizual cu agenda respectivă.

 Dar nu trebuie să ne limităm la agende personalizate pe care să le folosim doar la serviciu.

Dacă ești pasionat de sistemul  Diamond Cutter știi deja că se recomandă utilizarea unui carnețel în care să notezi zilnic gândurile și faptele bune pe care le faci, cele mai puțin bune,  precum și căile de anihilare a lucrurilor rele din ziua respectivă.

Și cum poți să realizezi acest lucru mai bine decât notându-le în agenda personalizată, care e bine să arate elegant.

Există agende de bază care se găsesc în magazine online de papetărie de-a gata, dar și magazine online unde poți personaliza materialul din care este confecționată coperta și inscripționările dorite pe aceasta.

Absolut Office este unul dintre ele.

Găsești agende care pot fi realizate cu un număr mai mic sau mai mare de pagini, care să conțină anumite rubrici folositoare.

Există agende cu pagini pentru fiecare zi a unui an calendaristic care sunt perfecte pentru aceia care au multe întâlniri în aceeași zi și au nevoie de mai multe informații de notat, dar și agende săptămânale sau lunare, cu un număr redus de pagini, anume destinate acelora cărora le place să facă strategii pentru viitor, de exemplu, să își noteze începutul unui proiect nou în lunile următoare fără a se stabili o dată exactă anume.

Dacă vei găsi care este principala funcție a acelei agende personalizate pe care  ți-o dorești, cu siguranță o să îți poți comanda produsul perfect.

 

Sursa: Alege sa folosesti in 2020 o agenda personalizata!