Sunteti in categorie: Relatii & Sex

Cum sa iti gasesti dragostea online

cum_sa_iti_gasesti_dragostea_online_400
Contrar credintei populare, multi oameni isi gasesc dragostea online. Dar intalnirile online pot fi dificile, mai ales in epoca lui Tinder, unde „cf papushika” este o propozitie completa si unde au profile si barbati pe care nu ai vrea sa-i intalnesti intr-un bar sau o cafenea  (cu atat mai putin pe o alee intunecata). Mai ales cand  acum exista si agregatoare de siteuri de matrimoniale, poti sa alegi unde iti faci cont. 

Insa se intampla in fiecare zi: doua persoane se intalnesc online, decid sa fie impreuna si in viata reala, sa isi petreaca restul vietii in compania celuilalt. Uneori, insa, poate parea putin probabil ca aceasta experienta anume sa ti se intample. Iata care sunt cele mai bune sfaturi ale expertilor cu privire la ce sa faci si cum sa fii in timp ce incerci sa iti gasesti iubirea online.

1. Fii selectiva
Asigura-te ca profilul tau iti emana personalitatea. Vrei ca cititorul sa simta ca stie cum ar fi sa fie cu tine doar citind despre tine. Fii unica si impartaseste-ti gandurile si povestile. Asa te vei conecta cu cineva inainte sa va intalniti vreodata. Iar conexiunea este prima statie a trenului iubirii.

2. Fii pozitiva
Trebuie sa incepi cu o atitudine grozava. Datingul online necesita timp si energie. Trebuie sa fii dispusa sa investesti acel timp si energie si sa aduci o vibratie pozitiva, indoferent de cate ori ai fost dezamagita sau ranita in trecut.

3. Ai nevoie de un profil de implicare
Dupa o atitudine mare vine un profil minunat. Secretul succesului profilului online este dublu. Nr. 1: Trebuie sa iti dai seama exact ce doresti sa spui, inclusiv cine esti si ce fel de persoana si relatie cauti. Nr. 2: Trebuie sa o spui intr-un mod captivant.

4. Fii authentica

In primul rand, asigura-te ca profilul tau iti reflecta sinele autentic. Barbatul potrivit pentru tine este cel care te accepta si te iubeste pentru exact cine esti si nu-l vei gasi niciodata daca nu-ti arati sinele autentic din start.

5. Poarta cel putin o conversatie telefonica inainte sa mergi la o intalnire fata in fata
Nu o conversatie text, ci macar un apel telefonic real, unde poti auzi vocea celuilalt si comunica autentic timp de cel putin 15 pana la 20 de minute. Exprima clar ce fel de relatie cauti - asta arata ca esti interesata sa il cunosti ca fiinta umana si ca nu va vedeti reciproc drept obiecte sexuale.

6. Fii proactiva
Spune din start ce cauti. Acest lucru este important din mai multe motive. Asa ca expune-te onlone fara sa iti ceri scuze pentru ce iti dorest. Oricine nu iti apreciaza sinceritatea cruda, probabil ca nu este o persoana cu care ti-ar placea sa te intalnesti, asa ca este mai bine sa iti economisesti timpul.

7. Fii increzatoare
Iubeste-te. Trebuie sa te iubesti pe tine insati pentru a putea iubi pe altul. Fa lucruri care iti imbunatatesc increderea in tine si impartaseste-ti pasiunile. Fa exact ceea ce iti place si arata care iti sun pasiunile, visele si obiectivele. Oameni de calitate iubesc viata si sunt pasionati de ceea ce fac.

8. Fii sincera
Fii sincera. Nu te prezenta gresit si spune intodeauna adevarul. Fa-ti cateva fotografii profi, dar asigura-te ca persoana pe care o reprezenti pe profilul tau este cu adevara tu. Cand esti autentica, vei atrage oameni care sunt cu adevarat interesati de tine. Daca esti linistita, calma si timida, nu te preface ca in viata esti mereu sufletul petrecerii.

9. Nu te grabi sa stabesti chimia sexuala inainte de a va intalni
Acesta este punctul in care majoritatea oamenilor greseste. Chimia sexuala este cel mai bine stabilita fata in fata, cand intalnesti o persoana in mod real. Daca aduci in prim plan relatiile sexuale prea curand, s-ar putea sa starnesti un interes nelegitim de sex fara obligatii. Fii sincera, ai rabdare, incredere si bucura-te de intregul process al cunoasterii celuilalt in etape.

10. Trebuie sa stii cand e timpul sa cauti mai departe
Fa-ti o lista cu ceea ce doresti de la partener in ordinea prioritatilor (de cele mai important aspecte de preferat, la cele negociabile). Verifica lista in mod repetat pe masura ce cunosti pe cineva nou - aceasta persoana poseda atributele care sunt importante pentru tine? Daca da, continua sa cunosti mai bine acea persoana. Daca nu, cauta mai departe.

 

Sursa: Cum sa iti gasesti dragostea online