Sunteti in categorie: Moda

Cinci perechi de pantofi pentru o viata!

 cinci perechi de pantofi pentru o viata modele pantofi la moda ce pantofi se poarta ce pantofi mi se potrivesc  pantofi frumosi pantofi ieftini pantofi trendy pantofi sic pantofi chic
Modelele de pantofi care nu trebuie să îți lipsească

Știm, niciodată nu ai suficienți pantofi. Fie că ai o pasiune pentru cei cu toc, cei cu platformă, orice cei cu talpă joasă, orice femeie își dorește să aibă din ce în ce mai multe perechi de pantof. Însă trebuie să te asiguri că nu faci pasiuni pentru modele de care nu te poți bucura și că ai, în garderobă, și modelele clasice cu care nu dai greș niciodată.

 cinci perechi de pantofi pentru o viata modele pantofi la moda ce pantofi se poarta ce pantofi mi se potrivesc  pantofi frumosi pantofi ieftini pantofi trendy pantofi sic pantofi chic
O pereche de balerini comozi
Balerinii sunt acei pantofi pe care trebuie să îi ai neapărat din două motive: în primul rând, completează de minune o ținută casual, fie cu fuste largi ori creion, fie cu jeanși sau pantaloni eleganți. În al doilea rând, îi vei iubi și aprecia în mod cert în momentele în care alți pantofi ți-au chinuit picioarele. Așa că, tine aproape câte o pereche de balerini, indiferent de situație.

Stiletto

Pantofii stiletto sunt, probabil, cei mai iubiți pantofi. Asta pentru că ei îți vor oferi un look elegant și, totodată, plin de mister. Nu-i așa că sunt primii la care te gândești atunci când vine vorba de o ținută chic dedicată unui eveniment important? Fii sigură că ai cel puțin o pereche de pantofi stiletto, pe care să îi porți cu rochii elegante, pantaloni office ori fuste creion.

Oxford
Pantofii Oxford, inspirați din moda masculină, sunt o alegere numai bună pentru un stil boem și relaxat. Îi poți purta cu pantaloni, fuste în pliuri, rochii casual și în multe alte variante. Pantofii Oxford sunt acea variantă pe care te poți baza atunci când vrei să îți plasezi stilul între elegant și relaxat.

Pantofi cu talpă ortopedică
Dacă stiletto sunt o variantă prea incomodă pentru tine și vrei, totuși, să porți încălțăminte mai înaltă, poți încerca să porți pantofi cu talpă ortopedică – sunt comozi, chic și se adaptează multor stiluri. Poți să îi porți cu jeanși, dându-le un aer mai chic, ori cu diverse rochii și fuste.

Pantofi cu toc comod
Pentru zilele în care îți e dor de stiletto, însă trebuie să fii fresh mai bine de 12 ore, pe aceeași pantofi, îți recomandăm tocurile mici și comode. Găsești acești pantofi din ce în ce mai des în ultima vreme, în variante cât mai colorate, din piele naturală, lăcuită sau întoarsă, iar aceste modele se potrivesc de minune cu jeanșii cu talie înaltă și un tricou alb, spre exemplu!

Sigur, lista modelelor de pantofi pe care am vrea să-i purtăm într-o viață nu se termină aici. Însă aceștia sunt cei pe care e bine să nu-I excluzi din planurile tale, pentru că sunt cei mai versatili. Pe toți îi găsești pe online, unde ai de ales dintre mii de pantofi de piele chic!

 

Sursa: Cinci perechi de pantofi pentru o viata!