Sunteti in categorie: Relatii & Sex

NU iti lasa sotul sa te insele! Surprinde-l chiar si dupa ZECE ANI de relatie!

cum_sa_iti_surprinzi_sotul_chiar_537i_dup259_zece_ani_de_rela539ie_400
Potrivit sondajelor, cele mai multe dintre cupluri se despart din cauză că dispare acea flacără care menține relația vie. Așadar, dacă nu vrei ca și tu și partenerul tău să ajungeți în această situație, ai grijă la comportament.

Bărbații sunt neatenți, însă femeile au rolul de a întreține relația și de a o duce cât mai departe. Citește, în continuare, articolul și descoperă cele mai utile sfaturi de la specialiștii în terapia de cuplu.

TOP 3 obiceiuri care NU ar trebui să dispară niciodată dintre doi îndrăgostiți
Indiferent de cât timp sunteți împreună, nu trebuie să renunți niciodată la vechile obiceiuri. Așadar, când vezi că între voi doi lucrurile nu mai funcționează așa cum trebuie, gândește-te ce făceai la început și repetă acele gesturi. Iată câteva sugestii:

Gătește-i felurile de mâncare preferată
- cei mai mulți dintre bărbați sunt gurmanzi, deci o masă cu preparatele lor preferate i-ar putea seduce imediat. În plus, ai putea să alegi și o sticlă de vin care să se potrivească cu ce i-ai pus pe farfurie. Dacă nu știi să gătești, nu te îngrijora, internetul îți vine în ajutor cu o mulțime de rețete. Iar majoritatea sunt explicate pas cu pas și sunt potrivite pentru orice începător. De asemenea, ține cont că nu ar trebui să te orientezi neapărat spre ceva foarte complicat. Până la urmă, intenția contează, iar el va aprecia mai mult o cină pregătită de tine decât una comandată de la restaurant. De exemplu, un wrap cu pui poate fi o idee excelentă.

Surprinde-l în pat
- din păcate, cu timpul, chiar și calitatea relației sexuale poate scădea, dacă nu există implicare măcar din partea unuia dintre parteneri. Așadar, află ce ai putea face tu, nu aștepta până ce ia el inițiativa. Fii tu “bărbatul” de această dată. Cumpără-ți un neglijeu pentru femei, pregătește un cadru romantic, cu petale de trandafiri, lumânări și muzică pe fundal, iar în pat fii așa cum îi place lui. Uită de limite și oferă-i experiențele pe care și le dorește.

Fii mereu aranjată
- ține minte, bărbaților nu le plac femeile care nu se îngrijesc. Așadar, dacă vrei să te iubească o veșnicie, uită de părul dezordonat, de pijamaua veche și poate puțin pătată sau decolorată, de pielea neepilată sau de tenul imperfect. Poate sună dur, dar domnii își doresc să aibă alături o păpușă care să arate mereu ca proaspăt scoasă din cutie. E drept, te iubește la fel de mult și în zilele tale mai puțin bune, însă, încearcă totuși să nu se întâmple prea des să te vadă nearanjată.

Reține sfaturile de mai sus, pune-le în practică și nu vei fi părăsită niciodată. Cei mai mulți bărbați își înșeală partenera tocmai pentru că, odată cucerit, aceasta își pierde interesul față de el. Total greșit! Domnii vor să fie ținuți mereu în priză. Dacă simți că tu ești cea care nu primește suficientă atenție, discută cu el și fă ca lucrurile să se schimbe în bine.

 

Sursa: NU iti lasa sotul sa te insele! Surprinde-l chiar si dupa ZECE ANI de relatie!