Sunteti in categorie: Societate

Un model de la Studio20 dezvaluie tot ce trebuie sa stii despre ofertele de angajari in videochat!

angajari-videochat
Domeniul videochatului devine tot mai tentant pentru fetele de 18+ care isi doresc o cariera fulminanta si un job din care sa castige multi bani. Insa multe dintre tinere nu se documenteaza suficient inainte de a se prezenta la un interviu, tocmai din acest motiv nu stiu ce oferte de angajari videochat sa aleaga.

Modelele profesioniste au decis sa vorbeasca deschis despre videochat si sa ofere sfaturi tuturor aspirantelor la acest titlu. Unul dintre ele este Rebecca, model la Studio20, studio cu cea mai buna oferta de angajari videochat, care a vorbit sincer despre tot ce a insemnat videochatul pentru ea.

Rebecca, ne poti oferi mai multe detalii despre inceputul tau in videochat?

"Aveam 19 ani cand am cautat pentru prima data oferte de angajari in videochat si ceea ce m-a atras la acest domeniu a fost faptul ca garanta independenta financiara. Mi-am dorit foarte mult sa reusesc cu fortele proprii, asa ca nu am stat pe ganduri si am facut alegerea care mi-a marcat viata. Ghici ce? Nu regret nici macar o secunda."

Ti s-a intamplat ca oamenii sa te trateze diferit din cauza jobului tau?

"Da, inca traim intr-o lume in care industria de videochat nu este vazuta cu ochi buni. Trebuie sa recunosc ca nu spun cu voce tare faptul ca sunt model, dar nici nu tin secret. Familia mea deja stie acest lucru, iar prietenii ma inteleg perfect.

Am invatat sa nu mai pun la suflet tot ce crede sau spune lumea, chiar daca multi ma considera o escorta sau o femeie usoara pentru ca am ales oferta de angajari in videochat. Uneori, chiar mi se pare amuzant, pentru ca stilul meu de viata e foarte "cuminte", abia daca ies de cateva ori pe an la petreceri."

secrete angajari videochat
Care a fost cea mai mare provocare pe care ai intampinat-o?

"Mi-a fost foarte greu sa imi pastrez zambetul pe buze zi de zi si sa ii fac pe membrii chat-ului sa zambeasca la randul lor. Toti sunt atat de diferiti, insa am reusit sa ma pliez pe caracterul fiecaruia."

Te-a schimbat in vreun fel industria de videochat?
"Acum vad lumea cu alti ochi si nimic nu ma mai poate surprinde. Nu stiu daca e bine sau rau, dar stiu foarte bine sa "miros" oamenii si sa vad ce se ascunde in spatele lor. As putea sa incep in paralel si o cariera in psihologie, chiar ma ajuta videochatul."

Care ar fi cel mai bun sfat pe care l-ai da urmatoarei generatii de modele?

"De regula, evit sa dau sfaturi, mai ales ca generatia de modele din prezent este foarte diferita fata de cea din care fac parte inca din prima zi in care am acceptat oferta de angajari in videochat. Am stilul meu, nu stiu daca se potriveste oricarui model, dar ce pot spune este ca e nevoie de multa munca pentru a ajunge unde iti doresti. Cand iti place ceea ce faci, totul devine mai usor."

Cum arata o zi obisnuita din viata ta?
"Ma trezesc foarte devreme, imi fac cafeaua, ma aranjez si ii astept pe membrii in camera de videochat. Cea mai grea parte a zilei este atunci cand trebuie sa imi aleg tinuta si, de cele mai multe ori, o schimb mereu."

 

Sursa: Un model de la Studio20 dezvaluie tot ce trebuie sa stii despre ofertele de angajari in videochat!