Sunteti in categorie: Moda

Iata 3 lucruri pe care NU ar trebui sa le porti de Craciun

 cu ce sa nu te imbraci de Craciun
In perioada aceasta, magazinele sunt pline de haine si articole frumoase, numai gata de a fi cumparate pentru sarbatorile de iarna. O explozie de culori se afla pe fiecare raft, pregatite pentru a incanta fiecare privire si pentru a te aduce cat mai aproape de spiritul Craciunului. Probabil deja te pregatesti sa alegi hainele si articolele potrivite pentru a le purta de sarbatori si in Ajun, alaturi de familia si de prietenii tai. Insa, sunt si anumite lucruri si articole vestimentare pe care ar trebui sa le eviti in aceasta perioada.
 
Iata ce NU ar trebui sa porti de Craciun:

Haine inflorate
Perioada sarbatorilor este recunoscuta pentru articolele vestimentare in culorile rosu si verde cu fel si fel de imprimeuri de Craciun. Din acest motiv, nu ar fi tocmai indicat ca tu sa alegi ca articol vestimentar o bluza inflorata sau o camasa de acest gen. Sunt piese care te duc cu gandul la vara si la anotimpul calduros si nu este deloc in asentiment cu momentul in care te afli. Incearca sa optezi pentru haine de iarna, calduroase. De exemplu, un pulover cu motiv de Craciun, o pereche de blugi sau de pantaloni si niste ghete din piele naturala pot fi elementele potrivite pentru a fi purtate in zi de sarbatoare.
 
3 lucruri pe care NU ar trebui sa le porti de Craciun
Bluze din in

Nu este tocmai sezonul potrivit pentru a purta articole din in, mai ales ca luna decembrie este inceputul anotimpului de iarna. Vremea nu va fi foarte prietenoasa, asa ca trebuie sa te pregatesti si sa scoti din garderoba hainele groase si pufoase. Puloverele tricotate sunt cele mai potrivite pentru acest sezon si merg de minune impreuna cu o fusta pe masura, pantalonii mai grosi sau colantii captusiti. Poti realiza diferite tinute frumoase cu ajutorul unor articole simple, dar care sa fie potrivite pentru anotimpul in care ne aflam.
 
Culori de vara
Evita pe cat de mult posibil ca in acest anotimp sa porti articole vestimentare in culorile verii, precum galben, roz, neon si multe altele. Poti purta mult rosu, verde, alb si, bineinteles, piese cu mult sclipici care sa te duca direct cu gandul la Craciun sau Revelion. Poti purta diverse salopete, fustite sau rochii de ocazie in care sa te simti si sa arati extraordinar. In plus, nu trebuie neaparat sa pierzi vremea prin magazine. Poti gasi exact ceea ce cauti doar cu un click pe internet. Totul se livreaza la tine acasa fara nicio problema, iar tu nu mai trebuie sa pierzi prea mult timp pe drumuri.
 
Alege cele mai frumoase produse si cele mai superbe articole vestimentare pentru tine iarna aceasta. Imbraca-te cat mai placut si in ton cu sarbatorile de Craciun. Cu putina imaginatie si stil poti realiza outfituri de senzatie anul acesta. Evita culorile de vara, articolele vestimentare inflorate sau confectionate din in si bucura-te de racoarea iernii si de culorile superbe pe care le aduce cu el acest anotimp.

 

Sursa: Iata 3 lucruri pe care NU ar trebui sa le porti de Craciun