Sunteti in categorie: Frumusete

Cum sa dureze oja semipermanenta mai mult de o luna datorita acestor sfaturi de frumusete?

Cum sa dureze oja semipermanenta mai mult de o luna datorita acestor sfaturi de frumusete
O manichiura semipermanenta abia terminata - ce rasfat! In plus, este imposibil sa nu o afisezi cu mandrie in povestea ta pe Insta, nu?
Da, nu te poti abtine sa nu iti admiri dragutele unghii si stii ca vor curge complimentele, asa ca ai vrea sa poti face ca acest sentiment de satisfactie sa dureze cat mai mult posibil. Doua saptamani de oja semipermanenta sunt bune, dar daca ai afla ca poti sa reusesti sa iti pastrezi manichiura semipermanenta pe unghii mai mult de o luna datorita acestor sfaturi de frumusete? Aceste sfaturi sunt testate si certificate cu privire la oja semipermanenta de la Rosalind.ro.

Protejeaza
Fara sa iti dai seama, exista o multime de lucruri mici pe care le faci in fiecare zi, care iti pot deteriora degetele pretuite. Produse de curatat, vase, bricolaj, gatit ... Deci nu, nu iti spunem sa renunti la treburile casnice (chiar daca am dori sa nu le facem), dar ar trebui sa stii ca daca oja semipermanenta este dura, ea nu este insa invincibila. Cel mai bun aliat al tau? Manusi de cauciuc galbene. Indispensabile pentru sesiunile de curatenie!

Nu le zgaria (nici macar nu te gandi la asta)
Ispititor - stim - dar gandul de a iti zgaria oja semipermanenta nu ar trebui sa nici macar sa iti treaca prin cap. Daca incepe sa se descuameze, apuca niste lipici pentru unghii si aplica o picatura sub stratul de slabire. Apasa cateva secunde, astfel incat lacul sa adere bine si gata. Zgarierea lacului semipermanent este extrem de rau pentru unghia naturala si va deteriora foarte mult suprafata. Asa ca sa nu o faci!

Hraneste-le
Unghiile merita intretinere zilnica. Hraneste-le cu ulei pentru cuticule de doua ori pe zi (si da, in fiecare zi). Pielea uscata din jurul cuticulelor va compromite instantaneu finisajul ojei si poate provoca deteriorarea acesteia. Uleiul pentru cuticule este cel mai bun aliat al tau si asa vei avea o manichiura de lunga durata.

Bine de stiut
Cateva fapte pe care trebuie sa le cunosti pentru ca aceste unghii frumoase sa arate grozav:
- Opteaza pentru o nuanta deschisa - orice descuamare va fi doar mai discreta.
- Adauga un pic de strat dupa aproximativ zece zile, pentru a fixa lacul si a-l proteja mult timp.
- In loc sa iti indepartezi lustruirea si sa refaci o manichiura semipermanenta, opteaza in schimb pentru o umplutura.

Frecventa de utilizare
Oja semipermanenta este subiectul multor dezbateri printre dependentii de frumusete. Unii utilizatori aproba eficacitatea si placerea de a avea unghii colorate frumoase timp de cateva zile, dar indica faptul ca unghiile ies deteriorate si slabite. De fapt, nu se recomanda utilizarea excesiva a lacului semipermanent, altfel unghiile nu mai vad lumina soarelui si se sufoca sub straturile de lac. Ele pot deveni galbene, se pot despica sau deveni moi. Dar pentru a evita acest lucru, este suficient sa aplici lacul semipermanent intr-un mod rezonabil : este bine sa lasi unghiile naturale cateva zile, chiar si cateva saptamani, inainte de a reproduce o sesiune de aplicare a lacului semipermanent. Acest lucru ofera unghiilor timp sa se intareasca si sa respire.

 

Sursa: Cum sa dureze oja semipermanenta mai mult de o luna datorita acestor sfaturi de frumusete?