Sunteti in categorie: Editorial

Opriti nebunia generalizata!

Opriti nebunia generalizata!
Traiam intr-o lume nebuna si inainte de pandemia asta, mai mult sau mai putin reala.
Traiam intr-o lume nebuna si inainte de pandemia asta, mai mult sau mai putin reala. Acum insa lucrurile au luat-o razna. Nu neaparat pentru ca ne-au innebunit de cap stapanirile, ci pentru ca ne innebunim de cap unii pe atii si, cel mai grav, ne subminam singuri sanatatea fizica si mintala.
Nu scriu acest material pentru a ma plange, ci pentru a trage un semnal de alarma!

Aproape nimeni nu mai vorbeste despre altceva decat despre Covid, pandemie, SarsCoV2, vaccin, care vaccin e mai bun, daca sa ne vaccinam sau nu, cu ce vaccin sa o facem, masuri restrictive, masti inutile sau prea putin eficace, politicieni corupti si prosti, impotenta sistemului medical, a aparatului de stat si asa mai departe...
TOTUL, absolut TOT in discutiile pe care le purtam este legat de #Covid!
Ori acest lucru este PERICULOS!

Ne intretinem singuri o stare de panica, de stres, de frustrare si furie pe care o transmitem cu "darnicie" celor din jur, subminandu-le si lor orice tentativa de a se rupe de TOXiCITATEA psihica, verbala si nonverbala care ne face trupurile si mintile tandari, pe scurt, ne pune sanatatea in piuneze si ne face vietile INSUPORTABILE.
Mai mult decat stirile false, alarmiste, reale, infricosatoare sau nu, mai mult decat frustrarile altora, ALEGEM DELIBERAT sa NE OTRAVIM pe noi insine si pe cei din jurul nostru, pe care se presupune ca i-am iubi.

Refuzam cu o obstinenta criminala sa ne rupem de otravuri.
Suntem dependenti de stiri si scenarii morbide, de finaluri pandemice apocaliptice, fara sa ne dam seama CA NU PUTEM SCHIMBA starea de fapt!
Dar noi continuam sa ne drogam cu orice stire negativa!
Devenim paranoici, am dezvoltat obsesii, halucinam si devenim obositori si repetitivi intr-un mod inconstient absolut criminal.

Pentru ca nu pandemia in sine, nici masurile sanitare luate sunt sursa raului fundamental, contrar a ceea ce cred multi.
Nu, SURSA raului pandemic SUNTEM NOI, cei care ne certam si ne contrazicem pe niste lucruri pe care nici macar nu le cunoastem cu adevarat, noi care nu mai suntem in stare sa comunicam in mod normal, ci folosim exprimari agresive sau pasiv-agresive, noi care nu suntem in stare sa ne suportam pe noi insine, daramite pe altii, noi, cei care nu mai avem bunul-simt sa ne gandim ca si cei de langa noi sufera de exact aceleasi frustrari si neajunsuri! NOI facem toate astea!

OPRITI-VA pana nu este prea tarziu.
Opriti-va pana nu va distrugeti familiile, prieteniile, sanatatea!
MATURZATI-VA si nu va mai comportati ca niste copii razgaiati, care bat din picior si se trantesc pe jos in crize de isterie atunci cand nu primesc ceea ce au impresia ca ar avea nevoie!
Pentru ca degeaba veti supravietui virusului, daca vietile va vor fi cioburi, mintile ratacite si nu veti mai avea pe nimeni alaturi!

STOP!
Trageti aer adanc in piept de fiecare data cand va vine sa trancaniti, sa injurati vremurile si sa va ofuscati unii pe ceilalti.
Traiti, pentru numele Lui Dumnezeu, unii pentru altii si nu unii impotriva celorlalti!
Text: Diana (ma puteti urmari si pe facebook)

 

Sursa: Opriti nebunia generalizata!