Sunteti in categorie: Moda

Cele mai populare tipuri de genti in care si tu ar trebui sa investesti

Cele mai populare tipuri de genti in care si tu ar trebui sa investesti
Gentile se impart in doua categorii: cele cu forme atipice, niste veritabile opere de arta care pun in valoare talentul si puterea de creatie a designerilor, si cele cu forme clasice, inventate pentru prima oara acum multe decenii si care au fost mereu la moda de la aparitia lor incoace.

La prima vedere, pentru ca sunt noi, nemaipomenite si in special, pentru ca nu le mai are nimeni, majoritatea fashionistelor sunt tentate sa investeasca in genti din cea dintai categorie. Dar pe termen lung gentile clasice se pot dovedi o investitie mult mai profitabila.
Iata cateva modele care nu are trebui sa lipseasca din arsenalul niciunei femei care vrea sa fie mereu in pas cu moda si locul ideal de unde poti sa le achizitionezi pe cele care iti plac cel mai mult.

geanta tip sacosa moda 2021
The tote bag - geanta tip sacosa

Un tote bag este un tip de geanta cu manere suficient de lungi pentru ca accesoriul respectiv sa poata fi purtat pe umar. In general, acest tip de geanta nu are si alte curele, iar pentru ca seamana mult cu o sacosa de cumparaturi, in limba romana, chiar daca este confectionat din materiale precum pielea naturala sau PVC, se numeste geanta tip sacosa.
Dintre toate modelele de genti, aceasta geanta este preferata femeilor carora le place sa adopte un look sportiv in orice situatie si se potriveste de minune la tinutele casual.

modele genti moda 2021 hobo bag
The hobo bag - geanta de terfelit

Hobo bag este un tip de geanta foarte incapator, dar in acelasi timp si practic. Poarta acest nume pentru ca poate fi umpluta pana la refuz si la propriu poti sa-ti cari cu ea casa in spinare. Femeile care calatoresc mult, dar nu vor sa poarte mereu in spate un rucsac clasic sau mamele cu copii mici care nu pot iesi din casa fara doua randuri de haine de schimb, zece biberoane, o cutie de scutece si gustari pentru trei zile investesc in genti de tip hobo bag pentru ca sunt cele mai usor de folosit in situatiile lor particulare.

geanta tip galeata
The bucket bag - geanta tip galeata

Poate ca nu are cel mai atractiv nume din universul gentilor, dar geanta tip galeata, the bucket bag asa cum este denumita ea in limba engleza, este unul din cele mai versatile, dar si mai rafinate tipuri de genti.
Ea poate fi vazuta purtata crossbody de catre vedete la festivaluri, dar si in parc sau pe strada de catre tinerele chic.

genti oversize 2021 moda the satchel bag
The satchel bag - mini servieta
Pentru tortita ei mica din partea superioara si inchizatoarea de metal care devine punctul focal atunci cand o privesti din fata, the satchel bag este o geanta cu aspect vintage.
Aduce intr-o oarecare masura cu o servieta in miniatura, dar pentru culorile in care este disponibila, precum si cusaturile ei fine sau colturile rotunjite, arata ca o mica bijuterie purtata in general de femeile care prefera un look ordonat, de scolarita cuminte.

Alluxuri - buticul cu genti de poveste
Toate modelele de genti descrise mai sus si multe altele le poti achizitiona de la Alluxuri, un magazin online cu accesorii fabricate in Italia, din piele veritabila.
Investeste in genti de piele Alluxuri daca vrei sa profiti de calitate si sa-ti porti accesoriile multi ani de acum inainte. De asemenea, urmareste conturile sociale ale acestui brand ca sa afli idei de asortare a gentilor tale si sa fii mereu in pas cu moda!

 

Sursa: Cele mai populare tipuri de genti in care si tu ar trebui sa investesti