Sunteti in categorie: Bebelusi si Copii

Tinerelele mamici si sansa unei cariere de succes

Tinerelele mamici si sansa unei cariere de succes
Daca ne uitam in jur, nu avem foarte multe exemple de mame singure  promovate si recunoscute, care au inceput de jos si care astazi au o cariera de succes ce le aduce lunar incasari de mii de dolari sau euro.

Cele mai multe femei de succes care apar in mod frecvent ca exemple, indiferent ca ne referim la mame singure sau la mame care au sustinerea partenerului, si-au intemeiat o familie dupa ce au atins succesul in cariera mult visata. O ordine fireasca a lucrurilor in conceptia moderna am putea spune ca este urmatoarea: mai intai construiesti o cariera si apoi te gandesti la copii, mai ales daca vrei sa ai cu ce sa ii intretii.
Cu toate acestea, sunt femei care rastoarna orice conceptie, orice normalitate si prin tarie de caracter si multa vointa dovedesc ca sunt exceptia de la regula: a avea un copil nu reprezinta o piedica in a atinge succesul, ci din contra – o motivatie mult mai puternica spre reusita, devenind adevarate eroine ale zilelor noastre.
Mamele sunt cunoscute pentru empatia emotionala dezvoltata si eforturile depuse pentru copii, ceea ce inseamna ca pasii spre succes sunt mult mai apasati si mai rapizi.

Best Studios Constanta investeste in mamici singure
Oportunitatile catre o cariera de succes pentru o mama singura nu sunt atat de multe pe piata din Romania, mai ales ca ele implica, de cele mai multe ori, salarii initiale destul de scazute, care nu permit sansa unui trai decent.
Printre companiile dispuse sa investeasca in mamici singure si sa le ofere sansa unui trai mai bun inca de la inceput se numara si Best Studios Constanta. Inca din prima luna, studioul le ofera mamicilor un venit net garantat de 4.000 de lei. Acest suport financiar este garantat in primele 3 luni de colaborare, fiind  ideal pentru un nou inceput.
Irina, un model de top Best Studios, a ales sa vorbeasca deschis despre jobul de model de videochat, incasari si postura de mamica in cadrul unui podcast cu Maria, manager operational Best Studios.
Irina a dezvaluit faptul ca lucreaza doar de un an in cadrul Best Studios, ca are un copil in varsta de 3 ani si ca toate incasarile pe care le obtine la fiecare doua saptamani le investeste in ea si in ingrijirea celui mic.
„A investi in copil inseamna a-l duce la cresa, la tenis, a-i cumpara tot felul de lucruri. A-i oferi o viata calitativa si a ma oferi pe mine “fericita” cred ca este tot ceea ce are nevoie un copil. Nu sunt eu fericita, nu este nici el, nu este el fericit nu sunt nici eu. Asadar, exista aceasta legatura si banii au o importanta destul de mare.” – declara Irina, model de videochat la Best Studios.
Inceputul Irinei la Best Studios a fost pe sectiunea de non-adult, unde a putut sa realizeze inca din primele 2 saptamani de colaborare un venit de 2.500 de dolari. Dupa doar 3 luni de experienta, Irina a reusit sa castige in doar 2 saptamani 10.000 de dolari.
„In momentul de fata castig 10.000 de dolari la perioada. Ca model, nu prea te mai duci in jos odata ce ai ajuns sus, dar depinde mult de tine si sa vrei sa fii acolo mereu.”

 

Sursa: Tinerelele mamici si sansa unei cariere de succes