Sunteti in categorie: Relatii & Sex

Cum sa transformi o despartire intr-o oportunitate de reinventare

Cum sa transformi o despartire intr-o oportunitate de reinventare
Esti trista, cu inima franta si viata ta a fost schimbata radical. Persoana cu care ai petrecut cel mai mult timp nu mai face parte din viata ta. Toate ritualurile pe care le-ai avut si lucrurile zilnice care la un moment dat iti aduceau bucurie au disparut, la fel si visul a ceea ce ai sperat ca o sa creati impreuna. Orice relatie pe care o incepi, din pacate are potentialul de a se termina, chiar daca speri ca totusi nu se va intampla niciodata. Cand vine momentul, chiar daca in mod rational intelegi ca este cea mai buna varianta pentru amandoi, suferinta este inevitabila. Poti ramane confuza, poti uita de tine. Asa ca reinventarea ta dupa o despartire este poate cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine. Din moment ce viata ta urmeaza sa se schimbe oricum, de ce sa nu aduci acest moment intr-o zona pozitiva? Dupa ce a trecut ceva timp este momentul sa te ridici si sa incepi sa te reinventezi.

Iata TOP 3 trucuri care te vor ajuta in procesul tau de reinventare
1. Lasa trecutul deoparte

Poate fi tentant sa ramai legata de amintiri. Poate ca inca te mai uiti la poze sau pastrezi anumite lucruri prin casa care iti aduc aminte de el. Poate parea dificil, insa cel mai bine este sa stai departe de ele un timp, deoarece te tin in loc si te indeamna sa te gandesti in continuare la lucrurile care acum te intristeaza. Insa poti trece peste o despartire daca vei elimina aceste lucruri si vei fi deschisa catre noi inceputuri, astfel reusind mai repede sa te redescoperi si sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.

2. Reflecta asupra obiectivelor si scopului tau pe termen lung
Asa cum se intampla adesea, lasam ceva din noi insine pentru a satisface cerintele si nevoile celuilalt, lucru care se poate intampla chiar si in cele mai sanatoase relatii. Poate o sa iti dai seama ca obiectivele tale personale au avut de suferit. Dupa despartire trebuie sa iti iei timp pentru a redescoperi cine esti tu in afara relatiei. Dacă iti aloci acest timp pentru a reflecta asupra obiectivelor pe care doresti sa le atingi, conștientizarea de sine si increderea vor creste, si nu numai ca te vei simti multumita de cine esti, dar probabil vei atrage si cea mai buna relatie care se aliniaza cu adevarat nevoilor tale.

3. Fa schimbarile pe care ti-ai dorit de mult timp
Acum totul depinde de tine. Nu mai trebuie sa te gandesti cum ar afecta cealalta persoana lucrurile pe care le faci. Acum ai timp de hobby-uri. Poti sa te apuci de yoga, de acel blog sau roman pe care iti doreai de mult sa il scrii. De asmenea, poti profita de aceasta perioada ca sa elimini alte lucruri din viata ta care nu te fac cu adevarat fericita, cum ar fi jobul. Daca jobul actual te seaca de energie si nu iti ofera libertatea financiara pe care ti-o doresti cu adevarat, este timpul sa il schimbi. Poti incerca un job in domeniul videochatului, care sa iti ofere toata libertatea de care ai nevoie. In timp ce lucrezi in fiecare zi la cea mai buna versiune a ta, atat pe plan fizic, cat si psihic, poti afla aici de ce merita sa fii model de videochat la RichGirls-Studio.ro.

Asadar, nu ezita sa privesti despartirea ca pe un nou inceput ca sa devii cea mai buna versiune a ta.

 

Sursa: Cum sa transformi o despartire intr-o oportunitate de reinventare