Sunteti in categorie: Bebelusi si Copii

De ce sa alegi un kit de amprenta de bebelusi – Idei practice de cadou pentru viitoarele mamici

De ce sa alegi un kit de amprenta de bebelusi – Idei practice de cadou pentru viitoarele mamici
Vestea ca vei deveni mama este cu siguranta coplesitoare. Pregatirile pentru venirea pe lume a micutului sunt deja pe lista ta, iar ca sa marchezi acest moment unic in viata, te poti gandi la un cadou de bun venit care sa se transforme intr-o frumoasa amintire. Kit-ul de amprente de bebelusi este deja un concept des intalnit in lumea parintilor si repede acceptat. Descopera motivele pentru care ar trebui sa achizitionezi un astfel de produs, dar si caracteristicile sale.

Cum sa marchezi venirea pe lume a bebelusului tau!
kit de amprenta de bebelusi
Ce este un kit de amprenta de bebelusi

Daca te gandesti la un cadou special pentru a marca nasterea micutului tau, atunci kit-ul de amprente de bebelusi de pe krbaby.ro este exact ceea ce cauti. Conceptul este cat se poate de simplu si extrem de apreciat de mamicile care vor o amintire de neuitat cu pruncul lor. Dar ce reprezinta mai exact un astfel de produs? Iata cateva informatii utile:
• Kit-ul contine un mulaj din material non-toxic si o rama foto.
• Mulajul este format din doua parti: amprenta pentru manuta si cea pentru piciorusul bebelusului.
• Un astfel de kit nu are nevoie de coacere pentru ca amprenta, odata realizata, se va usca repede.
• Rama foto tripla permite inserarea unei prime fotografii cu bebelusul.
• Siguranta este pe primul loc, asa ca, acest kit nu este periculos pentru bebelus. In plus, va fi manevrat in totalitate de catre parinti.
• Se recomanda curatarea manutei si piciorusului imediat dupa ce au fost luate amprentele.
O amintire ca aceasta este, fara dubiu, una extrem de pretioasa. Parintii se vor bucura de primele clipe de viata ale micutului, cu ajutorul unui kit de amprenta de bebelusi ce va fi apreciat peste ani si ani.
 
Alege un kit in functie de modele si gusturi
Exista diverse modele de kit-uri de amprente de bebelusi, in functie de design, materiale, dimensiune si alte detalii tehnice. Poti alege fie kit-ul format din trei rame, pentru amprente si fotografie, fie o rama foto cu mulaj si loc pentru mai multe poze. Si ramele simple din lemn, fara deschidere, dar cu spatiu pentru mulaj si fotografii sunt recomandate datorita simplitatii si caracteristicilor delicate. Aceasta rama poate fi atarnata pe perete sau poate sta langa cartile din biblioteca.
 
Amprenta de bebelus inramata, un cadou inedit pentru ocazii speciale
Versatilitatea kit-ului de amprenta de bebelusi nu face nimic altceva decat sa ofere idei de cadou pentru toata lumea. Acest produs poate fi cumparat chiar de mamica, inainte de primele clipe cu copilul, sau achizitionat de viitorii nasi, ca semn de recunostinta pentru alegerea lor ca parinti spirituali.
Cadourile de Craciun sau de Paste pot iesi din tiparele obisnuite, cu ajutorul unui kit de amprente de bebelusi, cu fotografii incluse. Nu doar ca vei face o familie fericita, dar vei avea satisfactia ca produsul achizitionat va deveni imediat o amintire pretioasa pentru cei dragi.
Primele momente cu bebelusul sunt cu siguranta momente unice in viata unei mame. Toate aceste prime emotii se pot transforma cu ajutorul unui cadou special, in amintiri cu adevarat memorabile.

 

Sursa: De ce sa alegi un kit de amprenta de bebelusi – Idei practice de cadou pentru viitoarele mamici