Sunteti in categorie: Divertisment

Trei lucruri amuzante pe care sa le faci impreuna cu cea mai buna prietena

Trei lucruri amuzante pe care sa le faci impreuna cu cea mai buna prietena
Esti cu cea mai buna prietena, aveti o zi doar pentru voi si vreti sa faceti ceva deosebit? Dar in acelasi timp vreti sa va uimiti si prietenii, caci fara ei nu se poate, nu-i asa?
Iata 3 activitati care va pot scoate din impas:

Fermoare, peste tot fermoare
Daca doriti o activitate mai statica, atunci ce este mai placut decat sa va jucati cu propria imaginatie. Alegeti cateva rochii, pulovere, bluze si pantaloni vechi pe care v-ati gandit sa le dati. Plasati o comanda online de accesorii diverse cu care sa va testati calitatile de designer vestimentar. O idee traznita ar fi sa cumparati fermoare en-gros la metru de la Emidale.ro si apoi sa incercati sa le aplicati pe hainele alese.
Inserati fermoare peste tot: pe laterale, la buzunare, pe maneci, pe guler, oriunde credeti ca se potriveste si nu se potriveste. Ele pot avea atat rol functional, cat si pur decorativ.
Dupa ce ati terminat, faceti-va o tinuta din hainele proaspat decorate si iesiti la o terasa sa beti ceva. Uitati-va sa vedeti ce impresie faceti celorlalti, poate primiti chiar prima comanda. Sa fiti pregatite si cu cateva carti de vizita facute rapid, cine stie, poate aveti nevoie. Cu siguranta va fi o zi pe care nu o veti uita niciodata.

In cautare de indicii prin orasele lumii
Diferitele joculete de explorare urbana va dau ocazia sa redescoperiti impreuna orase deja stiute. Baia Mare, Sinaia, Bran, Sighisoara, Alba iulia, Cluj-Napoca si Bucuresti sunt o parte dintre orasele romanesti care asteapta sa le vizitati la pas, dar altfel. Iar daca va aflati in strainatate, aveti si mai multe orase de unde alege: Roma, Amsterdam, Berlin, New York, Budapesta, Atena sunt doar cateva din lista.
Asa ca, luati-va telefoanele mobile, si plecati in explorarea orasului in care sunteti. Dupa cum zic unii jucatori-calatori, unele trasee sunt mai amuzante noaptea.
Nu uitati sa va tineti la curent prietenii de pe retelele de socializare si sa impartasiti cu ei aceste aventuri.

In vizita la muzeu, ca sa va uimiti toti prietenii
Daca afara e chiar urat si nu puteti iesi, dar doriti sa petreceti timp de calitate, atunci puteti face o vizita virtuala la muzeu. Conectati-va telefonul, tableta sau laptopul la un televizor cat mai mare. Puteti sa intrati in orice muzeu care are si expozitii virtuale si sa explorati oricare dintre camerele acestora.
Nu uitati sa va faceti si poze cu incaperea preferata. Ajustati marimea folosind zoom-ul, astfel incat pozele sa fie cat mai credibile. Apoi lasati-va prietenii sa ghiceasca unde ati fost. Daca aveti ochelari pentru realitatea virtuala, este si mai bine. Experienta va fi cat se poate de reala.

Cu putina creativitate, orice zi poate fi fabuloasa si memorabila. Iesiti un pic din tipare si redescoperiti viata si lumea cu frumusetile ei. Pana la urma, pandemia naste veselia!

 

Sursa: Trei lucruri amuzante pe care sa le faci impreuna cu cea mai buna prietena