Sunteti in categorie: Sanatate

TOP 3 beneficii de care vei avea parte daca zambesti mai des

beneficii de care vei avea parte daca zambesti mai des
Zambetul este una dintre cele mai simple modalitati de a imbunatati starea de spirit, atat pe a ta, cat si pe cea a persoanelor dragi din jurul tau. Are numeroase beneficii pentru sanatatea mintala si pentru cea fizica. Cu toate acestea, multe femei uita sa zambeasca des, fiind cu gandul intotdeauna la griji si la problemele din viata de zi cu zi.

Iata principalele beneficii pe care zambetul ti le poate aduce

1. Vei reusi sa fii o influenta pozitiva in vietile altora
Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa ai o zi in care nimic nu parea sa mearga bine, iar apoi, cineva ti-a oferit un zambet sincer impreuna cu un compliment sau cu o vorba buna. Nu ti-a ridicat aceasta intamplare starea de spirit? Ei bine, poti avea o influenta asemanatoare asupra starii de spirit a celor din jurul tau, intotdeauna cand observi ca nu sunt intr-o stare buna. Din moment ce ii vei face pe ei sa se simta mai bine, te vei simti, la randul tau, bine pentru ca ai reusit sa ai o influenta pozitiva.

2. Vei fi mult mai frumoasa in ochii tuturor
Fie ca iti doresti sa fii atragatoare in ochii unui barbat, fie ca iti doresti sa fii frumoasa pentru tine sau pentru prietenele tale, cu un zambet autentic vei reusi sa cuceresti pe toata lumea. Asigura-te, totusi, ca nu zambesti niciodata fals, intrucat, acest tip de zambet va avea tocmai efectul opus! De asemenea, simpla actiune de a-ti zambi tie in oglinda, te poate ajuta sa ai mai multa incredere in tine, fiind o strategie folosita adesea de persoanele care urmeaza sa tina o prezentare publica.

TOP 3 beneficii de care vei avea parte daca zambesti mai des
3. Simpla actiune de a zambi te va ajuta sa ai o stare de spirit pozitiva

Atunci cand vei zambi, creierul tau va elibera serotonina, care te va ajuta sa te simti mai bine, relaxata si chiar mai productiva (citeste in acest articol alte trei modalitati prin care poti sa iti cresti nivelul serotoninei). Astfel, cand simti ca devii stresata la job, ia o pauza de cateva minute pentru a urmari un videoclip amuzant sau pentru a vorbi cu cineva care te ajuta intotdeauna sa zambesti.

Lista beneficiilor poate continua, insa, ce se intampla cand nu ai indeajuns de multa incredere in tine si in zambetul tau? Multe femei nu sunt multumite de diverse aspecte ale danturii lor si, din acest motiv, evita sa zambeasca, neavand parte de beneficiile de mai sus.

Ei bine, trebuie sa stii ca exista numeroase optiuni cu ajutorul carora iti poti imbunatati aspectul zambetului, in functie de problema existenta. Spre exemplu, daca ai un dinte lipsa care te impiedica sa zambesti, optiunea perfecta este un implant dentar in Bucuresti, oferit de cabinetul Cisomedical.ro sau, daca nu locuiesti in capitala, poti gasi un cabinet profesionist in orasul tau. Implantul dentar e o solutie recomandata chiar si pentru inlocuirea mai multor dinti lipsa.

Stiai ca atunci cand zambesti pari mai tanara cu cativa ani si persoanele din jurul tau sunt mai inclinate sa aiba incredere in tine? Asadar, zambeste din ce in ce mai des, incepand chiar din acest moment!

 

Sursa: TOP 3 beneficii de care vei avea parte daca zambesti mai des