Sunteti in categorie: Produse

Se apropie aniversarea iubitului tau? Iata cum poti sa-l surprinzi cu un cadou cool

Se apropie aniversarea iubitului tau? Iata cum poti sa-l surprinzi cu un cadou cool
Pe langa un prilej de petrecere si voie buna, fiecare aniversare reprezinta si o ocazie in plus de a-ti exprima sentimentele pe care le porti fata de iubitul tau. Cum fiecare declaratie de dragoste are nevoie si de gesturi concrete, alegerea unui cadou cat mai inspirat reprezinta primul lucru pe care trebuie sa il bifezi pentru o aniversare reusita.

Niciodata alegerea unui cadou pentru un barbat nu este o decizie usoara, mai ales daca acesta este la curent cu toate noutatile in materie de gadgeturi, vestimentatie sau de hobby-urile pe care le practica, incadrandu-se cu succes in tiparul barbatului cool, adaptat vremurilor moderne.

Chiar daca nu dispui de o creativitate debordanta sau esti lipsita de inspiratie, nu renunta din a cauta cel mai potrivit cadou, care sa-l surprinda si sa fie pe placul sarbatoritului.

Iata 3 idei de cadouri care il vor face fericit pe iubitul tau
1. Boxa portabila
Muzica este un element nelipsit de la orice petrecere sau eveniment care implica relaxare: de aceea, alegerea unei boxe drept cadou reprezinta o idee foarte buna. Cu ajutorul unui astfel de obiect portabil de mici dimensiuni, usor de transportat si de utilizat, vei aduce muzica in viata iubitului tau, care il va insoti pretutindeni, inclusiv la aniversarea lui, indiferent unde va avea loc. Chiar daca acasa detine sisteme muzicale mult mai performante, cu siguranta va fi foarte incantat de un astfel de cadou minimalist cu design unic, care poate emite sunete fara ajutorul unui fir, chiar de pe telefon sau tableta, pentru un numar mare de ore. Anumite modele pot fi rezistente si la apa, ceea ce i-ar permite sa ia boxa in vacante sau in scurte excursii in natura.

2. Pahar de bere cu mesaj haios
Umorul este un element care nu ar trebui sa lipseasca din viata niciunei persoane, chiar daca acesta este chiar iubitul tau, care isi petrece serile de vara la o bere cu prietenii pe terasa. Alegerea unui pahar de bere gravat cu un mesaj haios il va transforma intr-un tip cool, amuzant, care trateaza cu umor fiecare gluma, chiar daca aceasta face referire la propria persoana. Acest aspect denota o personalitate puternica, pe care vei dori mereu sa o ai in preajma ta.

In plus, acest tip de cadou nu este deloc costisitor, bugetul alocat fiind minim. Din acest motiv, fie il oferi cu o valoare simbolica, punand accent pe mesajul transmis, fie il alaturi unui alt obiect mai consistent, care va completa darul perfect. Cu un astfel de cadou, iubitul tau va celebra orice eveniment din viata lui sau din relatia voastra intr-un mod haios si relaxant, alaturi de o bere rece, asezonata cu o gluma buna.

3. Articol vestimentar personalizat
Daca iubitul tau este pasionat de moda si adopta un stil vestimentar cat mai modern, cu siguranta detine o garderoba impresionanta, din care nu lipsesc brandurile celebre si cele mai importante haine de actualitate. Cu toate acestea, un iubitor de haine va aprecia mereu daca va fi surprins cu o piesa vestimentara originala, care sa-i puna personalitatea in valoare prin design, mesaj sau culoare. Achizitionarea unui tricou personalizat cu imagini sau mesaje funny poate fi solutia perfecta pentru un sarbatorit care adopta un stil cat mai cool, compus din haine confortabile, cu design unic. Pe magazinul online Roadvrs.com poti cumpara acum un astfel de tricou, alegand dintr-o gama vasta de modele, care te vor binedispune instant. In plus, in functie de modelul si de marimea cumparata, secretul este ca il poti purta chiar si tu, acesta fiind potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei!

Asadar, deschide lista cadourilor cool pe care le consideri potrivite pentru iubitul tau, alegand modele personalizate, care se vor transforma intr-un dar unic. Totodata, nu lasa deoparte obiectele din sfera gadgeturilor, care vor fi intotdeauna apreciate datorita specificatiilor tehnice ce pot fi superioare modelelor pe care le detine deja, fiind piese dinamice, mereu in curs de dezvoltare.

 

Sursa: Se apropie aniversarea iubitului tau? Iata cum poti sa-l surprinzi cu un cadou cool