Sunteti in categorie: Sarcina

Ai nascut si iti doresti sa iti recapeti silueta de invidiat? Afla cum poti ajunge sa fii în cea mai buna forma fizica a vietii tale!

cum poti ajunge sa fii în cea mai buna forma fizica dupa sarcina
A fi mama reprezinta una dintre cele mai frumoase experiente din viata unei femei, aceasta calatorie incepand inca din clipa in care ramai insarcinata. Pe langa schimbarile emotionale cu care te confrunti, panica ce nu iti da pace, nesiguranta si necunoscutul situatiei in care te afli, modificarile de la nivelul corpului sunt printre cele mai evidente. Corpul tau incepe sa ia proportii considerabile, gleznele se umfla, iti apar vergeturi, iar dupa nastere te confrunti cu kilograme in plus si o piele care nu mai este atat de tonifiata pe cat era inainte. Desi aceste lucruri sunt aspecte perfect normale, multe femei ajung sa nu mai aiba incredere in ele, insa este important sa stii faptul ca poti ajunge sa ai din nou o silueta de invidiat, atat timp cat ai ambitie si iti doresti cu adevarat aceasta schimbare!

Iata ce poti face pentru a te intoarce la o silueta de invidiat dupa ce nasti!
Opteaza pentru o alimentatie sanatoasa
Probabil ca si tu cunosti deja faptul ca o alimentatie sanatoasa este esentiala atat pentru buna functionare a organismului, cat si pentru o silueta supla si armonioasa, insa teoria este mereu mai usoara decat practica. Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete, carne slaba si lactate, alaturi de gustari sanatoase, precum migdalele, nucile sau fructele confiate. Bea multe lichide, fie ca este vorba de apa cu lamaie, fie ca iti plac ceaiurile si smoothie-urile, si incearca sa nu mananci pana ajungi in punctul maxim al saturatiei! Este foarte important sa nu cazi nici in extrema de a manca foarte putin sau de a te infometa, deoarece ai nevoie de energie pentru a putea avea grija de copilul tau si de nutrientii si vitaminele din alimente pentru a il putea alapta!

Integreaza sportul in rutina ta
Jobul de mama este unul full-time, care de multe ori nu iti permite sa ai timp de lucrurile pe care doresti sa le faci. Poate ca vrei ca in putinele momente libere sa te relaxezi, sa dormi sau sa te uiti la un film, insa incearca sa integrezi si exercitiile fizice in viata ta, intrucat beneficiile sportului sunt numeroase, atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea emotionala! Poti incepe cu ceva simplu, ce poti practica acasa, cum ar fi yoga sau pilates, iar daca iti place sa petreci timp in aer liber, plimbarile in parc, alergatul sau mersul pe bicicleta sunt variantele perfecte pentru tine! In timp, odata ce copilul creste si ai mai mult timp disponibil, opteaza pentru clase speciale la sala, precum zumba sau aerobic, sau chiar pentru un antrenor personal, care sa te ajute sa capeti corpul visat!

Fii deschisa cu privire la interventiile estetice
Cateodata nu este de ajuns sa ai un stil de viata sanatos, in care imbini o alimentatie echilibrata cu efortul fizic, in aceste momente interventiile estetice dovedindu-se a fi extrem de folositoare. Desi faci totul ca la carte, observi ca in anumite zone ale corpului nu poti sa scapi de grasimea in exces, in acest caz fiind recomandata o liposuctie realizata de dr. Sorin Parasca, care are o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice. In functie de nevoile tale, liposuctia poate fi aplicata in zona abdomenului, coapselor, mainilor sau fetei si este o interventie de indepartare a surplusului de grasime, cu un grad scazut de risc. Dupa nastere si alaptare, majoritatea femeilor se confrunta si cu sani care isi pierd din fermitatea si volumul de altadata, asa ca implanturile mamare sau operatiile de ridicare a sanilor se numara printre solutiile celor care isi doresc sa isi recapete increderea in sine.

Este esential sa iti iubesti corpul si sa ai incredere in tine indiferent de etapa in care acesta se afla, insa nu este absolut nimic gresit in a-ti dori sa fii intr-o forma fizica de invidiat si sa devii cea mai buna varianta posibila a ta!

 

Sursa: Ai nascut si iti doresti sa iti recapeti silueta de invidiat? Afla cum poti ajunge sa fii în cea mai buna forma fizica a vietii tale!