Sunteti in categorie: Bebelusi si Copii

Protejeaza-i auzul lui bebe! Cumpara casti antifonice pentru bebelusi!

casti-antifonice pentru copii mici si bebelusi
Ai cumva in plan sa dai o petrecere la care sunt invitati si o gramada de decibeli, dar nu stii cum va suporta bebe tot acest dezmat fonic? Un set de casti antifonice pentru bebelusi poate salva orice situatie de acest gen!

Chiar si atunci cand poate vrei sa mergi la un concert legendar sau nu vrei sa ratezi sub nicio forma focurile de artificii, il poti lua si pe bebeto cu tine daca te echipezi cu aceste casti. Daca iti place sa calatoresti, iar micutul tau face parte din echipa de aventurieri, poate ar trebui sa te gandesti si la urechiusile sale. Zgomotele puternice din aeroport, din gari sau din locurile foarte aglomerate ii pot afecta sensibilitatea auzului, deteriorandu-l in timp.

Pot exista insa si situatii in care sa ai vecini foarte ‘harnici’, atasati de bormasina si inzestrati cu spiritul constructorului dedicat, uitand ca apartamentul nu este totusi un santier si ca poluarea fonica este teribila in special pentru cei mici.

Probabil ai inteles deja ca orice sursa de zgomot repetata sau pe termen lung poate stresa grav psihicul unui copil. Acesta se va speria sau va tresari imediat ce va recunoaste sunetele deranjante. Cu siguranta nu doresti sa iti vezi copilul trecand prin astfel de episoade dure care sa ii destabilizeze linistea.      

Cea mai buna metoda de a proteja auzul celor mici
Utilizarea unui set de casti antifonice bebelusi il poate scapa de stresul decibelilor. Acestea nu blocheaza complet sunetul, insa au un nivel de atenuare cu o valoare de 21 dB, oferind protectie fiabila urechilor sensibile ale micutilor. Acestea sunt special concepute atat pentru bebelusi, cat si pentru copii de varsta mai mare.

Se adapteaza perfect la dimensiunea capului, datorita benzii reglabile de sustinere si pot fi purtate si de catre adulti. Protectia fonica in sine este realizata dintr-un material special, cu greutate redusa, pentru un confort maxim la purtare.

Avantajele unei perechi de casti antifonice pentru bebelusi sunt numeroase, iar caracteristicile sustin calitatea de top. Iata beneficiile de care te vei bucura impreuna cu bebe!
Castile pot fi purtate usor si au posibilitatea de a fi reglate la dimensiunea dorita;
Sunt pliabile si usor de transportat oriunde, fara a ocupa mult spatiu in geanta, valiza sau rucsac;
Suprafata interioara a benzii este captusita cu material moale si confortabil;
Sunt prevazute cu un burete moale, asigurand o senzatie placuta la atingere;
Modelele colorate, compacte si foarte usoare sunt potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

castiantifonicebebelusi_400
Trucuri pentru o acceptare rapida din partea lui bebe

In general, copiii nu accepta sa le fie astupate urechile si cu greu se lasa induplecati sa poarte accesorii care le sunt necunoscute. Designul prietenos al unor casti antifonice pentru bebelusi insa ii va starni curiozitatea micutului tau, iar dupa ce le va analiza, va fi dispus sa le incerce. Inainte de a fi purtate, exercita cateva manevre de alungire pentru ca materialul sa cedeze. Lasa-i un timp de acomodare cu produsul achizitionat si nu il forta sa il poarte.

Explica-i utilitatea castilor prin joaca. Probeaza-le inainte pe o jucarie de plus si explica-i copilului pentru ce se folosesc. Le poti purta chiar si tu, exemplificandu-i mai bine lui bebeto calitatile acestor casti antifonice bebelusi. Astfel, va capata incredere si curaj in a le purta fara sa mai opuna rezistenta. Programul de odihna si de buna dispozitie al micutului tau nu va mai fi afectat.

 

Sursa: Protejeaza-i auzul lui bebe! Cumpara casti antifonice pentru bebelusi!