Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Momente dulci la nunta – cum sa alegi un candy bar pentru invitatii tai

idei candy bar pentru nunta
Candy bar sau prajituri pe masa? Iata o intrebare pe care si-o pun adesea cuplurile care urmeaza sa se casatoreasca si care vor sa ofere momente dulci invitatilor la eveniment. Raspunsul insa este unul firesc si se bazeaza atat pe tendintele actuale, cat si pe gusturile personale.
Descopera in acest articol cateva recomandari interesante care sa iti usureze munca atunci cand vrei sa alegi un candy bar de poveste.

Lucrurile de care trebuie sa tii cont cand alegi un candy bar pentru nunta:
• Tipurile de prajituri care iti pot face cu ochiul
Ideea de candy bar a aparut pentru prima data la americani, insa a capatat fani destul de rapid si in Europa. Denumit si “Sweet Table”, candy bar-ul pentru nunta  este nelipsit de la evenimentele tinerilor, de aceea, daca si tu vrei sa oferi un asemenea festin, tine cont de felurile de prajituri care pot fi oferite. Mini amandine, tarte cu fructe, mini mousse de ciocolata, mini eclere, bomboane de ciocolata, briose, bezele si candy pops sunt cateva dintre dulciurile cu care iti vei impresiona invitatii la nunta si pe care le poti gasi la Mayore.ro.

• Cu zahar sau inlocuitor? Ce ar trebui sa alegi
Dulciurile pe baza de inlocuitori de zahar nu mai sunt demult un secret. De aceea, un candy bar de nunta poate fi realizat din prajituri indulcite cu zahar de stevie, miere, agave sau sirop de artar. Nu doar ca vei avea garantia unor produse sanatoase, dar vei oferi prietenilor tai invitati la nunta un “sweet corner” memorabil.

• Numarul invitatilor va decide cantitatea de prajituri
Un alt aspect de care ar trebui sa tii cont atunci cand faci pregatirile de nunta si te gandesti la un candy bar este numarul de invitati. In functie de acesta, te poti decide asupra cantitatii de dulciuri pe care sa o comanzi. In alte circumstante, ai putea avea surpriza ca sunt prea putine prajituri si prea multi invitati.

• Tematica pentru candy bar trebuie sa coincida cu nunta
Un candy bar este avantajos datorita flexibilitatii oferite. Poti alege tematica dorita, in functie de cea stabilita pentru petrecerea de nunta. In plus, poti cere furnizorului tau de prajituri de lux informatii despre decoratiuni, daca ofera mesele pentru bufetul cu prajituri si alte elemente specifice.

• Candy bar pentru cei mici
Si copiii sunt invitati de seama la nuntile adultilor. Acestia pot fi “tratati” cu dulciuri potrivite varstei lor si, desigur, sub atenta supraveghere a parintilor. Un candy bar de nunta dedicat celor mici poate fi realizat cu o anumita cantitate de zahar sau chiar cu inlocuitori. Nu ar strica sa ai si acest aspect in vedere atunci cand comanzi coltul cu prajituri pentru nunta ta.

• Degustarea, un moment fericit

Alegerea bufetului dulce pentru nunta nu se poate face fara o mica degustare. Producatorii de prajituri si dulciuri pentru acest tip de evenimente ofera posibilitatea clientilor de a degusta inainte de a comanda.
De aceea, aceasta sarcina este mai mult decat asteptata de tinerii care planuiesc sa se casatoreasca si care se ocupa de eveniment in cele mai mici detalii, inclusiv de prajiturile de la nunta.

Asadar, nu este greu sa optezi pentru un candy bar de nunta, daca stii sa comunici ceea ce iti doresti si analizezi recomandarile in aceasta directie. Tot ce conteaza pana la urma este satisfactia invitatilor tai, care cu siguranta vor lauda bufetul de prajituri de la nunta. Nu uita de celelalte tendinte si traditii de nunta pe care trebuie sa le ai in vedere.

 

Sursa: Momente dulci la nunta – cum sa alegi un candy bar pentru invitatii tai