Sunteti in categorie: Frumusete

Cum sa-ti ingrijesti tenul ca la carte in 2022?

Cum sa-ti ingrijesti tenul ca la carte in 2022?
Este elementar sa iti ingrijesti cat de mult poti tenul, fiindca acesta poate reprezenta cartea de vizita a unui om. Astfel, daca vrei sa arati la 40 de ani ca la 20 de ani este obligatoriu sa incepi din timp sa oferi tenului cele mai bune creme si tratamente.

Citeste in continuare articolul si afla care sunt produsele care nu trebuie sa-ti lipseasca din rutina zilnica, daca iti doresti sa ai cat mai multa grija de aspectul tenului tau. Este elementar sa te orientezi intotdeauna spre produsele premium, care sa nu dezamageasca.

Iata ce produse de ingrijire a tenului trebuie sa utilizezi in 2022:
• Solutie blanda de curatare a tenului
Este foarte important ca in momentul in care te afli in cautarea celor mai bune solutii pentru fata, sa pui pe primul loc tipul de ten de care te bucuri. Daca ai tenul sensibil, atunci este obligatoriu sa te orientezi spre produsele de curatare a tenului de la Skinseen, care sunt premium, deci cu atat mai bune pentru pielea ta.
Este foarte important sa iti cureti fata dimineata si seara, astfel incat sa fie eliminate impuritatile atat dupa somn, cat si inainte de acesta. In acest fel poti sta la mare departare de problemele legate de ten.

• Crema hidratanta
Daca iti doresti ca fata sa-ti straluceasca mereu, sa stai cat mai departe de riduri si de exfolierea tenului, atunci ai nevoie de o crema hidratanta de top, pe care sa o folosesti in mod regulat.
Trebuie ca fata sa iti fie hidratata atat pe timpul noptii, cat si pe timpul zilei. De aceea,  este bine sa detii atat o crema hidratanta de zi, cat si una de noapte, care sa-ti catifeleze si ingrijeasca tenul ca la carte.

ingrijirea tenului 2022
• SPF
Razele soarelui sunt extrem de puternice atat pe timpul verii, cat si in timpul sezonului rece. De aceea, indiferent de momentul anului, este necesar sa folosesti zilnic un SPF. Vara este recomandat sa te orientezi catre o crema de fata cu SPF ridicat, iar iarna poti utiliza un SPF cu un grad de protectie mai mic.
Ceea ce nu trebuie sa uiti este ca zilnic, inainte de a iesi din casa, sa iti aplici SPF-ul. Aceasta solutie te poate tine la distanta de imbatranirea prematura a tenului, lucru care este extraordinar!

• Masti de fata
Daca ai probleme cu acneea, hidratarea, oboseala sau cu cearcanele adanci este recomandat sa folosesti in mod constant diferite masti pentru fata. Mastile de calitate au preturi piperate, insa efectele acestora sunt de lunga durata si extrem de vizibile.
De aceea, daca vrei, de exemplu, sa scapi cat mai rapid de cearcanele care iti intuneca frumusetea chipului, ai nevoie de o masca de fata de la cei mai buni producatori. Utilizeaza cat mai de des poti aceste tipuri de masti, pentru a te bucura zilnic de un ten impecabil.

In cele din urma, tine cont de toate sfaturile de mai sus si bucura-te de un ten de invidiat.

 

Sursa: Cum sa-ti ingrijesti tenul ca la carte in 2022?