Sunteti in categorie: Moda

Cum sa alegi o geanta de mana eleganta si practica pentru serviciu-Verifica sugestiile noastre

Cum sa alegi o geanta de mana eleganta si practica pentru serviciu-
Tinutele office vor ocupa de toata atentia ta, daca obisnuiesti sa petreci multe ore la birou sau ai frecvent intalniri de afaceri. Pe langa vestimentatia care impune un anumit dress-code, intr-un outfit office un rol important revine accesoriilor si incaltamintei, fiind modalitatile prin care vei da un plus de culoare si still look-ului tau.

Ce geanta alegi pentru birou?
Specificul tinutei office se va manifesta si atunci cand iti procuri o geata pentru birou. In functie de obiectele pe care obisnuiesti sa le porti asupra ta, poti opta pentru geanta tip servieta, pentru mapa din piele, poti alege o poseta mica sau te poate avantaja geanta tip postas. Daca adopti o tinuta office relaxata, compusa din blugi clasici, camasa si sacou, poti adauga un rucsac din piele in tonuri neutre si cu o accesorizare disctreta. In cazul in care tinuta ta pentru birou este formata dintr-un compleu cu fusta midi si pantofi pumps, vei alege o geanta de mana eleganta, incapatoare si asortata cromatic pantofilor si, eventual, manusilor din piele.

MODELE DE geanti de mana la moda in 2022
Noile tendinte in materie de genti  de mana sunt punctate de multa culoare si spatii generoase, astfel ca accesand https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/posete/shopper , ai posibiltatea a de a-ti procura modelul de geanta potrivit, indiferent de modul in care abordezi tinutele pentru serviciu. Trendul permite jocul printre forme si culori, astfel ca iti vei putea accesoriza look-ul office adoptand o geanta de mana dreptunghiulara si vei putea aborda culori multiple pe care le vei regasi in tonurile pantofilor pumps. Geanta de mana pentru serviciu devine astfel accesoriul esential, indraznet si modern, ideal pentru a-ti completa outfit-ul formal.

Cum asortezi geanta de mana?

Pana nu demult, asortarea nuantei posetei cu cea a pantofilor, era esentiala si de neincalcat. Astazi insa, aceasta tendinta si-a pierdut din rigiditate, lasand in urma doar ideea de asortare si potrivire a nuntelor unei tinute, fara a viza, neaparat, anumite perechi, precum geanta-pantofi sau pantofi-manusi. Pornind din acest punct si tinand cont de tendintele noului sezon, alege sa fii indrazneata si combina culorile variate ale  gentii  tale de mana cu tonurile neutre sau puternice ale perechii de pantofi pumps care iti va intregi tinuta. Accesand https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/pantofi-pumps  ai posibilitatea de a-ti procura perechea de pantofi comoda si eleganta, potrivita unei tinute formale, care te va ajuta sa-ti creezi un look special, in combinatie cu geanta de mana  potrivita. O pereche de pantofi pumps se va dovedi cea mai buna alegere atunci cand te pregatesti sa mergi la birou, specificul tocului comod oferindu-ti confort pe durata intregii zile si completand aerul clasic al tinutei tale.

Geanta de mana aleasa pentru a completa tinuta office, nu trebuie sa faca o punte cromatica neaparat cu incaltamintea, ci isi poate extinde raza si  spre alt accesoriu. Primavara, iti poti asorta geanta cu nuanta palariei din stofa, asa cum pe perioada calda o poti asorta cu centura atasata perechii de pantaloni clasici. Cu aceste trei date de baza, vestimentatie, incaltaminte si accesorii, poti jongla cromatic si stilistic, obtinand un look prin de eleganta si feminitate, in care poseta si pantofii pump detin rolul esential. Eleganta gentii de mana se va impleti rafinat cu finetea si comoditatea asigurate de perechea de pantofi potrivita, iar accesorii precum esarfe, ochelari de soare sau centuri, manusi, palarii si curele, vor da tenta finala de stil si eleganta feminina.

 

Sursa: Cum sa alegi o geanta de mana eleganta si practica pentru serviciu-Verifica sugestiile noastre