Sunteti in categorie: Moda

TOP 5 piese casual pe care TREBUIE sa le ai in garderoba ta primavara aceasta

TOP 5 piese casual pe care TREBUIE sa le ai in garderoba ta primavara aceasta
Daca ai un stil de viata mai agitat sau pur si simplu preferi confortul, atunci stilul casual este alegerea ideala pentru tine. Insa, chiar daca alegi o tinuta mai relaxata, poti obtine un look de efect care sa starneasca admiratia celor din jurul tau, optand pentru niste articole deosebite.

Iata 5 sugestii de piese pe care le poti incorpora sezonul acesta in garderoba ta:

Blugii evazati
Este binecunoscut ca in lumea modei trendurile revin odata la cateva decade sub alte forme adaptate perioadei respective. Multe din elementele modei anilor 70 au revenit in prezent, printre care se numara si blugii evazati. Dupa foarte mult timp in care modelele de tip mom jeans au fost cele mai populare, preferintele in randul pasionatelor de moda au inceput sa se schimbe. Poti purta acest model de blugi in multe tinute - fiind genul de pantaloni de zi cu zi - merg bine cu bocanci, cu tenisi, chiar si cu sandale, aducand un aer proaspat si tineresc.

Sacoul de piele
Daca te-ai plictisit de jachete tale si nu stii ce combinatii sa mai faci, ai putea sa le inlocuiesti cu un sacou, iar daca acesta e si din piele cu atat mai bine. Poate te gandesti totusi ca sacoul este un articol care apartine mai mult de stilul office dar, in functie de material si croi, se poate incorpora lejer si in tinutele tale casual. Daca vorbim de un sacou supradimensionat de piele de culoare neagra, acesta este un model foarte versatil. Ca sugestie de purtare intr-o combinatie mai indrazneata si iesita din comun: poti sa-l pui peste un hanorac, alaturi de niste blugi si o pereche de bocanci, iar optional poti adauga niste accesorii aurii pentru acel ceva special.  

Tenisii albi
Acesta este un articol destul de clasic, pe care il gasesti intr-o multime de materiale si modele. Pot fi considerati o piesa esentiala a garderobei, care continua sa arate bine sezon dupa sezon si care te poate salva din multe situatii in care esti indecisa cu privire la perechea de incaltaminte pe care sa o alegi. Daca te afli in cautarea unei perechi noi,  Kalapod.net este unul din site-urile pe care ar trebui sa le verifici, au gama variata de modele de pantofi sport pentru femei dar si de pantofi potriviti pentru evenimentele speciale. Pe langa versatilitate, o pereche de tenisi iti ofera si confortul de care ai nevoie daca ai de mers foarte mult si pot salva aspectul unei tinute mentinand o linie simpla si curata.   

Rochia tip lenjerie
Aceasta piesa este una foarte versatila, care merge purtata in multe combinatii feminine si fresh in acelasi timp. Daca vrei sa ai o aura delicata si esti satula de vesnicii pantaloni, rochia tip lenjerie este sacrificiul ideal intre eleganta si confort. O astfel de piesa este usoara, de cele mai multe ori confectionata din satin sau o combinatie de materiale sintetice care imita matasea, astfel ca abia o vei simti pe corp. Pentru zilele ceva mai racoroase, poate fi purtata cu un dres si cu un cardigan peste, iar pentru cele insorite, poti opta pentru varianta cu tricou si pantofi sport sau sandale.

Topul verde
Un top de culoare verde este esential daca vrei sa fii in pas cu moda si sa ai o tinuta actuala si in tendinte. Fie ca alegi un tricou, un pulover, un hanorac sau o camasa, tot ceea ce conteaza este sa fie intr-o nuanta de verde aprins. O bluza de genul merge foarte bine combinata cu blugi albastri sau cu jachete de blugi, cele doua culori contrastand frumos una cu alta. De asemenea, poti adauga si accesorii, cum ar fi un lant auriu sau mai multe inele pentru un look mai  complex.

Asadar, oricare din cele cinci piese sunt printre cele mai cautate articole  din acest sezon si pot fi niste elemente de noutate interesante pentru a schimba tinutele banale. Aceste articole merg atat purtate individual, cat si combinate intre ele pentru un efect mai special.

 

Sursa: TOP 5 piese casual pe care TREBUIE sa le ai in garderoba ta primavara aceasta