Sunteti in categorie: Frumusete

Cele mai dese 3 intrebari cu care se confrunta persoanele cu pori dilatati

remedii si tratamente pentru pori dilatati
Aproape toti cei care au fost cel putin o data in viata lor la o clinia de dermatologie estetica au o intrebare despre porii fetei. Niste pori dilatati nu reprezinta altceva decat o afectiune cutanata, cu un efect de „coaja de portocala” pe fata.

O acumulare de ulei si murdarie in piele poate contribui la ceea ca porii sa para dilatati pe masura ce se blocheaza si pielea din jurul porilor se dilata. Persoanele cu piele naturala mai grasa pot avea mai multe sanse de a avea pori mai mari, deoarece glandele lor sebacee sunt mai active, ceea ce inseamna ca au nevoie de pori mai mari pentru a elibera uleiul din interiorul pielii.

Cele mai dese intrebari despre pori dilatati
• Pot fi porii deschisi ingustati cu ajutorul laserului?
Un tratament pori dilatati cu laser este considerat cel mai bun mod de a trata si strange porii dilatati.  Da, in urma tratamentului porii se micsoreaza in dimensiuni, si pot chiar disparea. Tratamentul unor pori dilatati laser se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminos. Se pot folosi 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

• Cat de des se solicita tratamente pentru micsorarea porilor?
Aproape fiecare persoana care ajunge la clinica intreaba despre porii vizibili sau dilatati, chiar daca nu este preocuparea lor principala. Majoritatea oamenilor care vin pentru alte proceduri intreaba si despre pori, la fel si toti cei care vin pentru tratamente cu laser. Oamenii de orice varsta si tip de piele sunt preocupati de pori. Dar ceea ce trebuie sa stie toata lumea este: porii nu sunt un defect al pielii! Suntem fiinte umane, asa ca avem pori – este normal. O parte a problemei in ultima vreme este ca ne uitam cu totii la imagini filtrate de Instagram care ascund porii. Daca te uiti la unul dintre acele selfie-uri de prim-plan si persoana nu are pori, pur si simplu nu este real.

• Care este cea mai mare greseala pe care o fac oamenii cand incearca sa-si trateze porii acasa?
O oglinda de marire este un fel de opusul unui filtru Instagram; face o persoana sa arate mai rau. Si folosirea unei creme hidratante cu adevarat ocluzive, poate promova infundarea porilor. Cu toate acestea, cea mai mare greseala este ca nu se foloseste crema cu protectie solara, deoarece radiatiile solare duc la degradarea colagenului, ceea ce va face ca porii sa para mai mari.

Astfel, pentru a mentine pielea sanatoasa si de a scapa de porii dilatati, este grozav sa fie combinate peelingurile chimice usoare combinate cu proceduri de ingustare a porilor cu laser.
Totodata, pentru a ajuta la refacerea colagenului, majoritatea dermatologilor folosesc terapii de refacere cu laser.
Scapa de porii dilatati cu ajutorul laserului si bucura-te de o piele fina si frumoasa si o stima de sine sanatoasa.

 

Sursa: Cele mai dese 3 intrebari cu care se confrunta persoanele cu pori dilatati