Sunteti in categorie: Produse

Cum sa alegi cercei din aur pentru o dispozitie buna

modele de cercei de aur la moda in 2022
Bijuteriile din aur sunt bijuterii pentru toate timpurile. Aceste bijuterii din aur sunt universale prin faptul ca se potrivesc aproape oricarei imagini feminine.

Cum sa alegem o pereche de cercei din aur marca Ioana Preda
Cerceii alesi corect vor sublinia stilul individual si, desigur, vor oferi sexului frumos incredere in sine. In acest moment, orice magazin online de bijuterii din aur ofera o selectie larga de cercei. Dar pentru a alege optiunea potrivita, trebuie sa urmezi cateva reguli importante:

Desigur, pretul este foarte important
Pretul cerceilor de aur depinde de greutatea acestora. Daca sunt masivi si facuti din aur pur, atunci sunt foarte apreciati. Daca au un pret mediu, atunci cel mai probabil sunt fabricati din metal de baza si acoperiti cu un strat subtire de aur. In timp, acest strat se uzeaza.
Astfel, ai grija cand alegi cerceii din aur sa corespunda caratajului.
Cerceii pot reflecta statutul, talentul, interesele proprietarului lor. Femeile minimaliste aleg cercei tip cuisoare care nu vor distrage atentia de la afaceri. Daca scopul este atragerea atentiei, in acest caz doamna va cumpara cu siguranta cercei mai voluminosi. Poti purta o tinuta modesta si cercei de aur modesti, subliniind astfel stilul. Si poti alege, dimpotriva, cercei originali si neobisnuiti pentru o tinuta modesta, distrugand stereotipurile si creand o imagine neobisnuita.

Modelul cerceilor conteaza
De exemplu, cerceii clasici sunt mai potriviti pentru o intalnire de afaceri. Cerceii cerc modesti si mici pot fi purtati in fiecare zi. O cina de gala necesita decoratiuni originale, atragatoare. Pentru fetele inalte, sunt potriviti cerceii lungi. Cerceii triunghiulari sau lungi pot prelungi barbia, cei rotunzi vor face fata rotunda, cei voluminosi o vor extinde. Femeile scunde sunt indemnate mai bine sa poarte cercei tip cuisoare. Pentru inaltime medie, este mai bine sa alegi cercei lungi. Femeile inalte pot purta si cercei mari.

Conteaza si culoarea pielii
Aici, desigur, este dificil sa dai recomandari stricte, deoarece moda se schimba in fiecare zi. Cu toate acestea, fetele blonde cu fata palida ar trebui sa aleaga cercei cu insertii din pietre moi calde (roz si albe, topaz, chihlimbar galben, cristal, diamant), iar doamnele cu pielea mai inchisa la culoare pot acorda atentie accesoriilor stralucitoare in rosu, albastru sau verde.
Pielea alba necesita bijuterii din aur galben sau roz, dar nu alb, ceea ce va face fata si mai palida”, sfatuiesc bijutierii.

Astfel, cerceii sunt una dintre cele mai importante bijuterii pentru o femeie. La urma urmei, aceste produse mici pot afecta dramatic imaginea. De exemplu, bijuteriile stralucitoare iti vor face imaginea sfidatoare si vizibila, cerceii delicati in culori pastelate vor adauga feminitate, iar accesoriile mari sub forma de candelabre vor adauga pretentie si lux tinutei tale.
Nu iti fie teama sa experimentezi, sa vii cu cateva imagini noi pentru tine si sa iti decorezi tinuta cu produse noi interesante. La urma urmei, chiar si cerceii mici din aur te pot inveseli si iti pot decora toata ziua daca iti plac foarte mult.

 

Sursa: Cum sa alegi cercei din aur pentru o dispozitie buna