Sunteti in categorie: Horoscop

Tot ce trebuie sa stii despre tarot si semnificatia astrelor

cum sa iti citesti viitorul in tarot si horoscop
Toti avem un prieten obsedat de tot ceea ce inseamna spiritualitate, de la betisoare parfumate la cititul zodiacului in fiecare dimineata si urmaritul citirilor in carti de tarot... sau poate esti chiar tu acel prieten! In acest caz, ai gasit articolul si magazinul perfect pentru tine. Dar inainte, in cazul in care esti doar un amator, vom discuta despre arta tarotului si a zodiacului.

Ce este tarotul si cum te poate ajuta?
Pe langa acest har despre care se vorbeste atunci cand sunt discutate practicile aferente, este vorba si de o pseudo-stiinta, iar oamenii din domeniu au reusit sa apropie publicul larg. Acest lucru pleaca inca din secolul XV, cand cartile de tarot (care nu aratau asa cum stim ca arata acum deck-ul „original”), erau folosite pentru jocuri pentru intreaga comunitate. Mai apoi aceste carti au inceput sa prinda si alte conotatii si simbolistica a devenit una mult mai puternica si fiecare artist a reusit sa-si puna amprenta asupra pachetelor proprii. Este vorba si de o arta frumoasa la mijloc, in ciuda trectului tulburator si al evenimentelor in care au suferit sute sau chiar mii de femei considerate a fi vrajitoare.
Tarotul poate fi folosit in scopuri ce tin de divinatie, motiv pentru care oamenii de rand considera tarotul ca facand parte din ceea ce tine de magia neagra, dar de cele mai multe ori aceste carti sunt folosite ca o unealta menita sa ajute individul in procesul de introspectie. Prin arta tarotului, poti sa descoperi mai multe despre tine decat ai crede. Poti afla mai multe despre tarot, cum a aparut si cum poti sa folosesti cartile de tarot cu ajutorul cartilor oferite de Antic ExLibris, utile atat pentru cineva la inceput de drum, dar si pentru cei mai experimentati in ale tarotului.

carti de tarot
Cum se intersecteaza viata cu astrele si astrograma ta?

Pentru tarot, astrologia joaca un rol important, si de regula, oamenii pasionati de astrologie devin ulterior pasionati si de tarot. Zodiile sunt cel mai clasic exemplu de astrologie mainstream. Oamenii sunt pasionati de ele si, de obicei, cand cunoastem pe cineva asta este una dintre primele intrebari. Soarele, luna si ascendentul determina personalitatea unui om, dar pe langa asta sunt mult mai multe lucruri de cunoscut, cum ar fi ce inseamna pozitia stelelor, ce sunt casele si cum ne influenteaza schimbarile lunii.
Antic ExLibris are o selectie larga de carti ce se concentreaza pe aceste subiecte. Si daca te-ai intrebat vreodata de ce este important sa stii cand este luna plina sau ce constelatii poti vedea pe cer noaptea, atunci ai gasit locul potrivit. Pentru o viata cat mai fericita si mai implinita este important sa incercam sa ne cunoastem cat mai bine si sa ne intelegem, si putem face acest lucru cunoscandu-ne astrograma. Acest lucru te va ajuta sa navighezi mai usor si relatiile cu celelalte persoane, fie ca e vorba de relatii familiale, prietenesti sau din sfera romantica.

 

Sursa: Tot ce trebuie sa stii despre tarot si semnificatia astrelor