Sunteti in categorie: Moda

Sfaturi de stil pentru rochii si fuste

Sfaturi de stil pentru rochii si fuste
Rochia este o piesa vestimentara eleganta si cocheta, o piesa atemporala suficient de versatila pentru a fi purtata pentru o ocazie mai eleganta sau pentru un look street style. Afla cum sa-ti asortezi rochiile pe tot parcursul anului cu aceste sfaturi.
O rochie este o piesa usoara cusuta in tesaturi de lux precum satin, matase, sifon sau in, rochiile pot avea un decolteu mare, cum ar fi un decolteu in V sau unul patrat, si variaza in lungime, de la mini la maxi si lungi care ajung pana la glezna. Cele mai bune rochii au o croiala fina si rezistenta, si ofera materialului elasticitate.
Desi exista o multitudine de modele de rochii, de la rochii matase la rochii casual, este suficient sa ai o singura astfel de rochie in garderoba, cu ea poti crea tinute care vor arata frumos de fiecare data.

modele de rochii care se poarta cu bijuterii masive
Rochie cu adidasi
O rochie de lungime midi este excelenta de purtat cu adidasi, mai ales aceasta daca optiune este relevanta pentru evenimentul unde vei participa. Ajungi rapid la punctul de intalnire, dar in acelasi timp arati elegant! Poti completa tinuta cu bijuterii sau o bratara de picior. De asemenea, poti purta genti si rucsacuri mai spor.

Rochie cu jacheta
O alta modalitate nu mai putin interesanta este sa porti o rochie cu jacheta. Ea va aduce notele de rigoare, ramanand in centrul atentiei si se va putea imbraca si la serviciu.

Rochie cu bijuterii masive

Cu o rochie de matase minimalista, poti imbina in siguranta bijuteriile, concentrandu-te pe ele. Ia cat mai multe bratari, un colier masiv si cercei mari. De asemenea, daca rochia este intr-o nuanta neutra, atunci accesoriile pot fi culori luminoase, indraznete!

idei_de_tinute_cu_fuste_4006 idei de tinute cu fuste
Cunoscute pentru versatilitatea si aspectul lor clasic, fustele sunt un element de baza din garderoba ta pe tot parcursul anului. Iata sase idei de tinute cu fuste:
Fusta cu pulover si colanti de casmir in lunile mai reci. Poarta fusta cu o camasa cu maneca lunga sau un pulover cu guler.
In vremea calda, incearca fusta cu un tricou alb. O fusta de lungime midi sau mini este e grozava pentru vara datorita tesaturii sale subtiri si fluide. Pentru un look clasic de inspiratie pariziana, completeaza tinuta cu pantofi sport albi sau sandale cu bretele, si cu o jacheta de blugi, un blazer sau un cardigan pentru a ramane calda in noptile racoroase.
Asorteaza o fusta mulata cu tocuri pentru o tinuta clasica la o zi de nastere. O fusta din satin sau matase este un element atemporal de primavara sau de vara. Opteaza pentru o fusta midi sau maxi daca mergi la un eveniment casual si ia in considerare un model colorat, cu imprimeu floral.
Pentru toamna, opteaza pentru o fusta midi si un sacou lejer. Imbraca un trenci clasic peste un tricou neagru si poarta niste cizme pana la genunchi sau asorteaza-ti fusta cu un cardigan lung pentru o tinuta casual de toamna.
O jacheta biker cu fusta din piele creeaza un aspect mai rebel. Poti imbraca o fusta din satin cu o jacheta de piele simpla si cizme.
Poarta un blazer cu nasturi si o fusta simpla pentru un look casual. Imbina o fusta midi cu un blazer supradimensionat pentru un aspect simplu.
Care este tinuta ta preferata?

 

Sursa: Sfaturi de stil pentru rochii si fuste