Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului?
Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Dintre toate detaliile ce trebuie puse la punct, alegerea rochiei de mireasa este cel mai emotionant aspect. E un moment la care viseaza orice femeie inca din copilarie si pe care si-l imagineaza in diferite moduri.
Asadar, vei incepe sa vizionezi rochii de mireasa care mai de care, iar daca ai descoperit niste modele in tendinte care se regasesc pe BestBride si care ti-au atras atentia, poti alege si sa te programezi la proba in showroom ca sa vezi cum se aseaza pe tine.
Ajunsa in acest punct, te vei intreba cu siguranta si cum se simte o femeie atunci cand isi imbraca rochia de mireasa perfecta sau cum stie care e aleasa. Raspunsul il gasesti evident, in randurile ce urmeaza.

Duce la aparitia unor noi “fluturi” in stomac
Mai tii minte cum a fost prima data cand ti-ai cunoscut jumatatea? Desigur unele femei traiesc acelasi sentiment si in momentul in care isi gasesc rochia perfecta de mireasa. Desi fiecare rochie este speciala in felul ei si ai impresia ca toate sunt potrivite, ALEASA iti va transmite un vibe unic, diferit.

Te incearca un mix de sentimente puternice
Cu siguranta multe persoane ti-au spus ca vei sti si vei simti cand probezi/ alegi rochia perfecta. Unele femei plang atunci cand se imbraca cu ea, dar acest lucru nu e universal valabil. Asadar, nu e obligatoriu sa te exprimi si tu in acest fel ca sa ai confirmarea ca ai facut cea mai buna alegere. Totusi, vei simti in mod cert o emotie aparte si nu-ti vei mai putea lua gandul de la ea.

Te simti confortabil si increzatoare
De multe ori se intampla sa mergi in magazin cu gandul la o anumita rochie de mireasa pe care ai vazut-o pe cineva sau intr-un catalog, intr-o poza etc. Totusi, cand ajungi in magazin este foarte posibil sa-ti schimbi parerea. Cert e ca, rochia ideala e acea rochie care-ti permite sa fii confortabila si iti ofera mai multa incredere in propria persoana.
Intr-adevar, unele femei aleg si rochii mai putin comode de dragul credintelor din trecut sau a principiilor cu care au pornit catre alegerea rochiei de mireasa. Dar nu trebuie sa faci un astfel de compromis dat fiind ca, in zilele noastre gasesti suficient de multe modele frumoase de rochii de mireasa. Cel putin una te va complimenta pe deplin.

Astepti cu nerabdare ziua cea mare
Nu-ti vei mai dori sa dai jos rochia de mireasa pe care o simti drept sufletul tau pereche. Si te va face sa-ti doresti cu mai multa ardoare sa vina ziua cea mare in care vei putea defila cu incredere la primii pasi catre altar.
Celelalte rochii pe care le vei proba ti se vor parea nesemnificative sau incomplete, chiar daca rochia perfecta a fost prima sau a doua pe care ai probat-o in viata ta.
Lucrurile frumoase se pot intampla exact atunci cand te astepti mai putin. Si la fel e si cu rochia de mireasa. Unele femei si-o gasesc inca de la prima proba, la altele trec luni in sir si colinda numeroase magazine pana cand isi gasesc in cele din urma modelul pe care l-au vizat.
Pentru ca numeri zilele pana la nunta, te invitam pe BestBride sa descoperi cele mai frumoase rochii de mireasa, rochii tip printesa, A-line, rochii de mireasa sirena si multe alte stiluri, pe care le poti proba in showroom-ul nostru din Bucuresti, Sector 2.

 

Sursa: Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?