Sunteti in categorie: Familie

4 modalitati de a-ti surprinde parintii si socrii cu mici surprize

4 modalitati de a-ti surprinde parintii si socrii cu mici surprize
Cadourile din preajma sarbatorilor, fie ca se ofera cu ocazia Sfantului Nicolae, a Craciunului sau Anul Nou sunt esentiale pentru a consolida relatiile cu toti cei dragi. Socri si parintii sunt cei care pot fi uitati daca te concentrezi pe copiii sau nepotii tai.

Pentru a le arata si celor mai in varsta ca nu i-ai uitat si ca vrei sa-i rasfeti cu mici daruri, nu lasa aceasta iarna sa treaca fara a-i surprinde pe parinti si socri sau chiar pe bunicii care mai sunt alaturi de tine.

Iata cateva modalitati de a face acest lucru indiferent de ocazie:
1. Cadouri speciale sub brad
De la mic la mare, fiecare membru al familiei tale isi doreste sa primeasca ceva special sub brad de Craciun. Programul incarcat sau alte planuri de sarbatori te pot tine departe fie de parinti, fie de socri, fie de bunicii de la tara. Poti fi alaturi de acestia in spirit mereu, dar trebuie sa depui un efort pentru a le arata acest lucru.
La BoutiqueCadeaux.ro ai la dispozitie o gama diversa de cadouri speciale pentru cei iubiti - vezi colectia de cosuri pentru Craciun din care poti sa alegi cele potrivite pentru adultii pe care ii iubesti si care nu vrei sa ramana fara cadou. Indiferent ca il trimiti la adresa acestora sau faci tot posibilul sa il pui sub bradul familiei.

2.  Organizarea unei cine in familie
Daca esti o persoana care tine mult la momentele petrecute alaturi de cei dragi, o reuniune de familie in jurul mese este singurul lucru care mai lipseste din perioada sarbatorilor. Chiar daca nu poti sa fii cu intreaga familie in seara de Craciun, organizeaza un eveniment special la care sa-i inviti de la mic la mare la tine acasa.

Organizarea cinei poate fi mai simpla daca ai deja un grup pe aplicatiile mobile pentru intreaga familie. Cei care nu folosesc dispozitive smart pot primi o invitatie speciala printr-un apel la telefon. O astfel de reuniune a familiei marcheaza finalul sau inceputul unui an plin de surprize si gata sa fie cucerit cu caldura.

3. O felicitare personalizata

Exista familii care, in preajma sarbatorilor, creeaza felicitari personalizate pentru intreaga familie. Acestea au ca idee principala o fotografie cu parintii si copiii, care este trimisa rudelor de pretutindeni prin posta. Daca nu vrei sa trimiti o felicitare de acest tip si rudelor indepartate, poti sa te rezumi la socri, parinti si bunici, care vor avea cate o amintire placuta cu copiii si nepotii lor.

Felicitarile se pot repeta in fiecare an de Craciun, cu o poza diferita, lucru care le ofera parintilor si bunicilor sa observe maturizarea celor mici.

4. Un abonament la spa
Parintii si socri tai sunt, cel mai probabil, genul de oameni care nu isi iau suficient timp pentru ei insisi. Fie ca nu se relaxeaza suficient sau au inca hobby-uri care devin aproape un job full-time, un abonament la spa sau vouchere pentru cateva sedinte nu pot fi refuzate. Cadourile insemnate trebuie sa le arate ca iti pasa de starea lor de bine si de sanatatea acestora.

Bucuriile se impart de Craciun, asa ca asigura-te ca toti cei la care tii primesc ceva special din partea ta.

 

Sursa: 4 modalitati de a-ti surprinde parintii si socrii cu mici surprize