Sunteti in categorie: Moda

Cum sa-ti pui in valoare picioarele cu o pereche potrivita de sandale?

Cum sa-ti pui in valoare picioarele cu o pereche potrivita de sandale
Este bine cunoscut faptul ca femeile adora incaltamintea, fiind printre principalele articole vestimentare pe care trebuie sa le aiba intr-un numar cat mai diversificat. Avand in vedere faptul ca revistele de specialitate atat din online, cat si cele fizice propun in fiecare sezon modele unice si in trend, doamnele si domnisoarele vor fi mereu incantate sa-si mai achizitioneze cel putin inca o pereche pentru a-si actualiza colectia.
Sezonul cald reprezinta oportunitatea excelenta de a purta sandalele de dama, acestea fiind cele mai utilizate articole de incaltaminte din aceasta perioada datorita faptului ca pot permite pielii sa respire si sa-si mentina o temperatura confortabila, putandu-se asorta cu un numar foarte diversificat de tinute chic si casual.

Ce tipuri de sandale pentru femei se gasesc?
Conform specialistilor de la Born2Be, o pereche de sandale cu toc sunt cea mai buna solutie atunci cand o doamna sau o domnisoara trebuie sa participe la un eveniment mai special. Insa acestea pot fi purtate si la job sau facultate, putand oferi o eleganta aparte. Sandalele pentru femei au multe design-uri si forme, cu toc inalt, mediu sau fara, fiind o optiune perfecta ce se pot asorta de fiecare data in functie de necesitate.

Alegeti sandalele in functie de tinuta
Incaltamintea, de regula, se selecteaza in functie de vreme, dar si de tinuta care se doreste a fi purtata. Sandalele cu bretele subtiri au un efect elegant si pot crea senzatia de alungire a picioarelor, indiferent ca sunt cu toc sau fara. Pentru un look casual, alaturi de o rochie sau o pereche de pantaloni din denim, o pereche de sandale cu toc stil platforma se vor potrivi perfect, fiind destul de confortabile de a fi purtate fara sa oboseasca picioarele.

Sandalele cu toc inalt au rolul de a accentua gambele, oferind in acest fel picioarelor un aspect tonifiat si alungit. Din fericire, acestea sunt foarte versatile, putand fi purtate cu orice tip de tinuta, fie ele lungi sau scurte, largi sau stretch.

Culoarea – un factor esential ce scoate tinuta din monotonie
Avand in vedere ca stilurile actuale sunt foarte usor adaptabile, puteti include in vestimentatie orice culoare, putand-o potrivi usor dupa cromatica gentii sau a tinutei. O nuanta puternica va accentua intregul outfit, cat si picioarele. Insa, pentru a selecta o pereche de sandale pentru femei care sa se potriveasca perfect cu orice, culoarea nud, bej sau negru nu vor da gres niciodata.

Puneti accent pe incaltaminte cu ajutorul accesoriilor
Pe langa incaltaminte, exista si bijuterii special concepute pentru glezne, avand rolul de a infrumuseta mult mai bine piciorul, dar si incaltamintea. O bratara fina va putea accentua si atrage atentia mai usor asupra intregului outfit, oferind in acelasi timp o nota eleganta si nonconformista celei care o va purta.
O pereche de sandale dama va poate oferi o oportunitate extraordinara de a va accesoriza picioarele cu eleganta si incredere. In functie de modelul selectat, puteti crea diverse stiluri si ansambluri vestimentare pentru un impact vizual atractiv.

Orice persoana are libertatea de a se imbraca si a se incalta dupa preferintele personale, de aceea alegeti sandale cu un design atragator pentru a intregi armonios intreaga tinuta.

 

Sursa: Cum sa-ti pui in valoare picioarele cu o pereche potrivita de sandale?