![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1621
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa mor daca Philadelphia nu e smantana insamintata, nu e brinza aia de se comercializeaza in Romania nici daca ma picati cu ceara.
|
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1622
|
Musafir ![]() |
andutz, cea mai apropiata de branza de vaci este "pressed cottage cheese", o gasesti cu grasimi 0.5 % (cel putin in Canada asa e, dar trebuie sa aiba ceva produse similare). Sau, mai grasa, e riccota (nu stiu sigur daca am scris-o corect).
kalua, cred ca te referi la cheese cake. e bun, si mie-mi place (in anumite versiuni) si se face cu Philadelphia. |
|
|
![]()
Post
#1623
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
nu, nu cred ca ar merge cream cheese la muffins...se topeste. cream cheese e cel mai aproape de branza topita din romania. in schimb, am citit pe un forum al romanilor din state ca branza asta de vaci s-ar numi farmer cheese si e comercializata de lifeway (altele se numesc tot farmer cheese dar sunt foarte diferite). o sa incerc si ricotta, sa vad.
ma duc azi la cumparaturi si va spun ce gasesc.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1624
|
Musafir ![]() |
Ricotta e urda proaspata. Acuma ce-or produce americanii sub numele astia numai ei stiu.
|
|
|
![]()
Post
#1625
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
kalua, eu, sincera sa fiu, nu prea stiu bine diferenta dintre urda si br de vaci...dar am luat ricotta si seamana un pic cu br de vaci (dar daca imi aduc eu bine aminte, si cu urda:p ) dar oricum, are o textura potrivita, cred eu, si o sa incerc asa.
pe de alta parte, mi-a venit o idee (poate ca deja venise altcuiva inainte, ca nu m-am uitat pe retete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )- a incercat cineva sa faca bezele cu splenda in loc de zahar? ca daca le faci doar cu albusuri, zeama de lamaie si splenda, ar trebui sa fie conforme, nu? mmm...poate ca am sa-ncerc maine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#1626
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Am fost sambata in carrefour Feeria si la magazinul de delicatese am gasit produse pe care scria Michel Montignac:masline,supe.Nu am avut timp sa ma uit pt ca ma grabea my boyfriend dar sigur o sa ma duc sa-mi cumpar.Sper sa nu fie prea scumpe.O sa va tin la curent.
|
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1627
|
Musafir ![]() |
andutz, mai bine pune fructoza, in loc de Splenda.
Splenda e indulcitor artificial si Monti nu prea e de acord cu asa ceva. fructoza gasesti al magazine naturiste, sau europene (daca aveti asa ceva prin apropiere). sau chiar si in grocery store care au departament de naturiste. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1628
|
Musafir ![]() |
Atentie cu fructoza care se gaseste in America, e facuta din porumb si nu-i conforma defel!
|
|
|
![]()
Post
#1629
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
De ce fructoza, care are indice glicemic 20 parca, si e si dulce este acceptata iar indulcitorii artificiali cu 0 nu?
(Si eu folosesc fructoza la ceai/limonada/cafea cand beau, rarisim) |
|
|
![]()
Post
#1630
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
am vazut si eu magazinul din ferria, au si orez basmanti, supe ,sosuri, dulceturi, preturile sunt de la 25ron in sus.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:05 AM |
|