IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Prajituri deosebite
kalua
post Jul 20 2007, 11:24 AM
Post #201





Musafir






Poti carameliza nucile/alune inainte de-a le pune in compozitie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jul 20 2007, 11:34 AM
Post #202





Musafir






da, daca rezist langa aragaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
glumesc, eu nu am probleme cu caldura, din contra- de cand a venit valul asta de caldura, m-am vindecat de insomnii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sar'na de sugestie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jul 21 2007, 10:08 PM
Post #203





Musafir






hm, ma gandesc, oare merge in forme din alea de aluminiu? ca tot le arunc apoi.
si cre' ca in loc sa topesc ciocolata la abur, o bag la microunde, are acelasi efect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Jul 21 2007, 10:32 PM
Post #204


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Vezi ca la microunde se produce un fenomen tare ciudat si se taie. Apoi se intareste brusc si e numai buna de aruncat. Nu-ti recomand!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jul 21 2007, 10:36 PM
Post #205





Musafir






am luat un ditamai batonul, are juma de kil.... as putea risca sa vad ce se intampla. zic si eu ....
am mai facut cioco la microunde la o glazura, a iesit destul de ok
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 21 2007, 10:39 PM
Post #206





Musafir






Nu da la multi watti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iti trebuie mai mult timp, da-i mai bine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jul 28 2007, 06:00 PM
Post #207


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



eclere si reteta lor infailibila

acum sa va spun si de-o crema grozava din nou achizitionata mea cartulie de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

i-ar spune creme patissier

500ml lapte
4 galbenusuri
120 g z. pudra (am pus tos si merge si-asa)
1 plic z. vanilat
7-80 g faina (sau amidon) cernuta
75 g unt

punem laptele pe foc si pana da in clocot batem cu mixerul galbenusurile cu zaharul si z. vanilat pana obtinem o spuma alba, adaugam si faina apoi laptele clocotit putin cate putin si punem compozitia inapoi pe foc cateva minute pana se ingroasa ...maxim 4 minute amestecand incontinuu. Lasam sa se racoreasca si amestecam si untul taiat cuburi. Punem o folie de plastic direct pe crema sa nu formeze pojghita si dam la rece.

E grozava!

o sa revin cu vreo pozica mai tarziu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 28 2007, 06:16 PM
Post #208


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Am vazut acum reteta ta de cremsnit fals. Parac nu-mi vine a crede chiar se desparte crema de aluat?Eu am senzatia ca o sa-mi iasa un ghiveci am vrut sa fac islere da ma gandesc sa-l incerc.Poate pot sa pun si niste nectarine peste cand e gata in caz ca-mi iese.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jul 28 2007, 06:42 PM
Post #209


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(misssn7 @ Jul 28 2007, 12:16 PM) *
Am vazut acum reteta ta de cremsnit fals. Parac nu-mi vine a crede chiar se desparte crema de aluat?Eu am senzatia ca o sa-mi iasa un ghiveci am vrut sa fac islere da ma gandesc sa-l incerc.Poate pot sa pun si niste nectarine peste cand e gata in caz ca-mi iese.


daca faci exact cum scrie in reteta iti iese ca-n poza. E interesanta si foarte usor de facut.
Deosebit e cremsnitul adevarat, dar merge f bine si asta

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 28 2007, 06:47 PM
Post #210


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Da stiu ca e bun ala adevarat doar ca la ora asta daca ma apuc de foi si apoi crema il gat pe la 12 noaptea asa ca mai bine nu. Another time sa iau startul din timp:-).
M-am apucat acu untul e la racit sper s-o termin repede multam poza e tare incurajatoare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

39 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 06:02 PM