![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#971
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am facut Cleo in sfarsit tocanita de vita cu sos alb tare buna combinatia. O sa mai fac. Inca o data thanks.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#972
|
Musafir ![]() |
Cred ca fac o salata asortata cu fasii de piept de pui condimentate asiatic. Si negrotei in camasa, arata cam asa:
(IMG:http://www.stephaniehotz.de/wp-content/menu_mohr_im_hemd.jpg) Pe duminica habar n-am... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
Post
#973
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
ce-i negroteiul ala ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sper ca nu e ciocolata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
eu am gasit vinete albe in piata, deci sigur o sa fac ceva din ele : o tocanita simpla sau caponata sau musaca... si parca as face o tarta cu mere, sa vad ce gasesc prin piata ieri am facut o mancarica de linte condimentata bine, cu cubulete de dovlecei prin ea (si bineinteles muult ardei iute) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#974
|
Musafir ![]() |
Ciucalata-i, ciucalata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#975
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu sunt in pana de idei si chef (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ghiveciul meu de legume cu carnea de vita a fost o minunatie. am prajit carnea taiata cuburi, apoi am pus si ceapa taiata mai grosier si le-am lasat impreuna sub capac sa se imprieteneasca bine, apoi am adaugat morcovii taiat in rondele fine si ardei rosu fasii. Aveam si niste fasole pastai din gradina am taiat-o bucatele si-am fiert-o separat . La fel am taiat cartofi si i-am prajit separat (mai ales pt gust nu ca sa fie complet prajiti). Cand carnea s-a fiert am adaugat cartofii si i-am lasat si pe ei sa fiarba putin (eventual adaugati putina apa) . Secretul ar fi vreo 2-3 catei de usturoi tocati marunt si adaugati spre sfarsit. Am pus si fasolea, am pus si niste sos de rosii inca 2-3 clocote, patrunjel si marar verde et voila .... o bunatate kalua "negrotei in camasa" "mere in capot" etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so funny |
|
|
![]()
Post
#976
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ciucalata-i, ciucalata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai daca e ciucalata, nu ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo, suna tare bine, eu la ghiveci pun si vinete, si dovlecei, sa fie acolo de toate |
|
|
kalua |
![]()
Post
#977
|
Musafir ![]() |
Mere in capot spunea bunica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Negroteii in camasa sunt o specialitate vieneza si asta-i traducera mot-a-mot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(e o prajiturica facuta in forma mica - negroteul, sosul ala de ciocolata pe deasupra e camasa) |
|
|
![]()
Post
#978
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asgaard si eu aveam vinete insa am uitat complet de ele (asa-i cand faci prea multe chestii deodata). usturoiul si verdeturile ii dau exact tusul de final necesar. Dovleceii aici, zuchini, n-au nici un gust.
kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu inca-s dezamagita de amandine. mai am si-acum. oricum cantitatea e pt o petrecere, nu pt o familie de 3. cred ca mai rasfoiesc carticica mea noua de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa vad ce gasesc....boala grea si asta, prajituritul- trade mark forte |
|
|
fortelady |
![]()
Post
#979
|
Musafir ![]() |
hai sa nu vorbim de bucatareala - nu mai am timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ma simt handicapata din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#980
|
Musafir ![]() |
Maine fac Secretul cuptorului si negroteii. Azi am fost la un marché francais si-am luat eclere. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:03 AM |
|