![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1171
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri m-am dus la macelarie si am vazut o limba atata de mare era de vita, de n-am avut curaj sa cumpar, ma gandeam ca daca nu ne place ce fac cu ditamai limba. Ma mai uit da sper sa gasesc una mai mititica.
Cleo te cred cu savarainele da nu mai fac din aia cu drojdie,am facut cu un fel de pandispan cu pesmet din carte a iesit buna.Ma gandesc sa mai bag una maine sa vad ce chef am. Acum am facut bulz. Gasssshh Cleo, mi-ai facut pofta de sarmale, cred ca fac si eu sapt aviatoare. Apropo de cheful de Craciun ultimul pe care l-am prins la servix doar era firma germana, erau cu economia in freza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mancarea a fost de rahat adica niste aperitive nu cine stie ce da' frumos aranjate numai cam subtirele, apoi o friptura talpa cu cartofi taranesti n-a mancat nimeni aproape, apoi peste si apoi un tort de plastic, dar atmosfera la cheful de Craciun a fost superbeton s-a dansat pana pa la 6 dimineata a fost super super din punctul asta de vedere si bautura a fost indeajuns ca femeile nu prea beau spre bucuria barbatiilor care unii s-au facut marmelada. Divi poti sa faci si pui la capac in cuptor, adica pui puiul condimentat pe un capac si capacul invers (cu partea concava inauntrul oalei) pe oala cu apa si bagi la cuptor pana se intareste un pic pielita puiului apoi il ungi cu unt de cateva ori si il lasi in cuptor pana se rumeneste, e tare bun.Poti sa faci si pulpe nu trebuie neaparat un pui intreg. |
|
|
![]()
Post
#1172
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-ai incuiat putin cu limba de vita insa aia de porc e foarte gustoasa. Poti sa-ncerci o mancare de masline cu ea.
Mama mai facea si una cu sos de morcovi insa mie pe vremea aia nu-mi placeau morcovii si deci n-o mancam. divi sau pui la sticla e foarte bun. Cred ca pt crusta trebuie sa-l bagi la o temperatura mai mare la inceput apoi s-o lasi mai domol sa se patrunda carnea |
|
|
divi2007 |
![]()
Post
#1173
|
Musafir ![]() |
gata (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) a iesit super crispy puiul (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) ( a fost si de casa) dar pana s a facut am mancat intre timp si nu mi a mai fost foame (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#1174
|
Musafir ![]() |
am eu o reteta de limba pentru cine vrea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si e destul de buna
sa o caut (cred ca am pus-o pe aici pe undeva) |
|
|
![]()
Post
#1175
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Forte tu pune-o dac-o gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cineva o sa traga foloasele cu siguranta |
|
|
fortelady |
![]()
Post
#1176
|
Musafir ![]() |
am cautat-o, nu am gasit-o, maine o sun pe mama ca mi s-a pus pata sa fac si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1177
|
Musafir ![]() |
Eu am gasit azi in preumblarile mele aventuroase dovlecei rotunzi si flori de dovlecei. Aia rotunzi ii umplu - o parte cu carne tocata de vita si o parte cu branza-crema de capra si tot felul de buruieni. Florile le umplu cu pasta de carne de vitel si-i dau la abur. Oi vedea ce-o iesi.
|
|
|
![]()
Post
#1178
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Oi vedea ce-o iesi. si-apoi faci pozica si-om vedea si noi ce ti-a iesit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1179
|
Musafir ![]() |
Daca iese bun pun reteta si poza, daca nu, atunci numai poze. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
Post
#1180
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pune reteta de limba Forte cand ai vreme ca si eu as incerca, e cu masline? Ca eu nu prea sunt fan masline si cica si ingrasa de n-ai aer.
(IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:21 AM |
|