![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1291
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am facut ciorba de salata verde si snitel de porc cu pireu, aveam si muraturi da erau in beci si n-am mai mers dupa ele. Probabil ca in timp ce mancai felul doi te gandeai"Ce buna era o muratura!!" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lasa ca ai mai multe pentru alta data (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
Post
#1292
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
mmm... ciorba de salata... cu afumatura ? si cu patratele de omleta ? ca eu trebuie s-o fac mai chioara, din motive de regim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
eu am mai facut pastrav la cuptor, somon cu un sos de mustar, niste linte si salata de andive la greu, ca au aparut astea mici si sunt tare bune |
|
|
![]()
Post
#1293
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mmm... ciorba de salata... cu afumatura ? si cu patratele de omleta ? ca eu trebuie s-o fac mai chioara, din motive de regim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu am mai facut pastrav la cuptor, somon cu un sos de mustar, niste linte si salata de andive la greu, ca au aparut astea mici si sunt tare bune asgard cum cu sos de mustar? si cum faci tu salata de andive ? c-am prins si eu gustul lor ... -azi e ziua sotului meu si-aseara am facut un tort tiramisu (nu exista prajitura mai simpla decat asta) -am pus niste piept de pui la cuptor in vin alb si cu condimente: sare, piper colorat si maghiran. Carnea coapta in vin are un gust foarte foarte placut si mie mi-ai facut pofta miss cu ciorba de salata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . ..mmmmm |
|
|
roxanica10 |
![]()
Post
#1294
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca sotul Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si la cat mai multe momente fericite impreuna!
|
|
|
![]()
Post
#1295
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sa-ti traiasca sotul Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si la cat mai multe momente fericite impreuna! multumesc, la fel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1296
|
Musafir ![]() |
Iubitoo, sa-ti traiasca iubitul luat cu acte si tu pe langa el! Sa-si tina fericite fetele! Eu ii dau o pupatura virtuala, sa stii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#1297
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Iubitoo, sa-ti traiasca iubitul luat cu acte si tu pe langa el! Sa-si tina fericite fetele! Eu ii dau o pupatura virtuala, sa stii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da-i! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo am luat linte de-aia rosie ... IN SFARSIT ...acum ce-ar trebui sa incerc io pt prima oara si intaia data sa nu ma descurajez? |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1298
|
Musafir ![]() |
Lintea cu smantana! E la retetele Montignac.
Poti face ce vrei cu ea de fapt, chestia e ca se fierbe muuuult mai repede decat alt fel de linte si de-asta mi-e mie asa draga. |
|
|
![]()
Post
#1299
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Cleo, sosul de mustar l-am improvizat pe loc, eu un fel de sos Remoulade mai light : iaurt, mustar de Dijon, un castravete murat tocat marunt, un pic de marar. Andivele le-am mancat simple, cu un pic de ulei de masline si lamaie, preferata mea, am mai zis, e salata de andive cu un pic de Roquefort si nuci; andivele merg si cu somon afumat dupa gustul meu, de fapt cu orice are un gust mai pronuntat, mai ales astea mici care apar acum primavara.
Lintea eu o fac dupa o reteta luata de pe alt forum si adaptata : intr-un pic de ulei de masline pun : seminte de coriandru si de mustar, o foaie de dafin, un pic de ghimbir ras (in original e si cu chimen, eu nu-l suport), un catel de usturoi tocat, un ardei iute, o lingurita de turmeric si niste chilli, apoi lintea cu apa. La chestia asta poti sa adaugi ce legume vrei : conopida, dovlecel, ciuperci... Lintea fierbe in 15 minute, legumele raman un pic al dente si omori si vecinii cu aromele care se degaja pe acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau poti sa faci supa de linte, cam cum faci fasolea si-i pui un pic de lamaie si patrunjel la sfarsit. |
|
|
![]()
Post
#1300
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani sotului tau Cleo, urmeaza la celebrate si fetita ta ca ziceai ca-i varsatoare.
Ciorba de salata o fac tare simplu asgaard pun salata la fiert cu o ceapa mica si o lingura de ulei de masline am pus acum, apoi cand a fiert salata pun usturoiul tocat marunt si verdeturile marar si patrunjel opresc focul si o las un pic sa se racoreasca si pun un pahar mare de iaurt batut cu mixerul cu o jumate de pahar smantana si amestec cu ciorba.Mie imi place asa ca iese putin cremoasa. Unii pun si o lingura de faina in amestecatura de iaurt si smantana da mie nu-mi place faina in ciorbe sau in sosuri asa ca nu pun. Da Teo ma gandeam la muraturile din beci da' asa nu-mi place sa ma duc in beci dar spre seara m-am dus sa iau ca sa am pt. datile cand mai imi trebuie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:06 AM |
|