IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 154 155 156 157 158 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Mar 31 2008, 12:05 AM
Post #1551





Musafir






Eu am avut deja macinate, nesarate, dar am pus jumi-juma cu migdale macinate pentru ca asta era stocul existent in magazia proprie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa editez reteta si scriu atunci nuci sau alune sau migdale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 31 2008, 12:09 AM
Post #1552


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



mai bine asa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
altfel e tare faina felul in care e facuta really-really.
Eu am facut-o intr-o forma de-aia rotunda si cred ca daca as fi urcat putina coca pe pereti era perfect asa a iesit putin grosut dar ok totusi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 31 2008, 12:18 AM
Post #1553





Musafir






Eu am facut o marginuta acolo, in tava de aragaz...
Trebuie safac si eu ratatouille-ul cu tofu, astept sa se faca vara si sa ma mai duc si la magazinul asiatic (eu tofu din magazine normale nu cumpar, acolo insa au felurite si de la liferanti diferiti, mai mare dragul). Au incurcat-o ai mei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 31 2008, 12:31 AM
Post #1554


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



pai pana la vara umplu topicul tofu ...chiar ca au incurcat-o! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

apropo felul asta de a face legume e tare fain. Il vazusem si la tv si ma gandeam sa incerc si eu apoi am dat de reteta asta.
Deci legumele taiate grosier, puse in tava intr-un singur strat, stropite cu ulei si coapte. O bunatate.
Una le facuse asa, apoi le-a transformat in piure cu gand sa fie un soi de dip (pt chipsuri sau legume crude nu mai stiu) la un party
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 10:17 AM
Post #1555





Musafir






Aseara am facut o tocanita cu restul de muschiulet de vita, varza de Bruxelles (am gatat-o, ma mai intalnesc cu ea la iarna viitoare) si ciuperci.
Azi spanac cu ochiuri.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post Apr 1 2008, 11:20 AM
Post #1556





Musafir






Kalua, iti explic eu o metoda de afumare a carnii pe care am vazut-o la televizor de mai multe ori. Hai sa vad daca stiu sa explic ca lumea.


Ai nevoie de:
cateva pliculete de ceai negru.
o cratita mai mare, incapatoare, gen wok
un gratar de grill
carne, bineinteles. Eu am vazut la tv cand afumau piept de rata.
un capac

Asa: pliculetele de ceai se rup si ceaiul din ele se presara pe fundul cratitei. In cratita se pune gratarul de grill pe care se aseaza carnea, astfel incat carnea sa stea deasupra ceaiului, sa nu se atinga. Se pune capacul si apoi cratita se pune pe foc, la foc mic, astfel incat ceaiul incepe sa se incalzeasca si sa scoata fum, care afuma incet incet carnea. Mi se pare ca 20 de minute a durat manevra asta.
Se poate folosi si alt fel de ceai, pentru ca in functie de ce ceai folosesti, aroma carnii va fi diferita. Parca am vazut cum faceau si cu ceai de musetel.

Cam atat...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 11:40 AM
Post #1557





Musafir






Saru' mana, happy! Chiar ca incerc, de-abia astept! Cred ca am si un gratar care incape in wok, trebuie sa controlez acasa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 1 2008, 03:14 PM
Post #1558


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



aici se gasesc niste lemne speciale, pui bucata de carne (peste in special) pe el (arata ca un fund de lemn) si-n felul asta se pun pe barbeque, eventual pe raftul de sus. Am vazut procedeul asta si la foodtv, pusesera niste somon salbatic pe fundul asta si l-au bagat intr-un cuptor ca cele de paine sau pizza. Carnea primeste un gust placut de afumat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 03:59 PM
Post #1559





Musafir






Da, bre, da' eu n-am nici cuptor de paine, nici de pizza, nici barbeque. Un aragaz si-atat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 1 2008, 04:10 PM
Post #1560


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



chestioarele mentionate de mine oricum nu cred ca merg in cuptorul nostru obisnuit.
la vara o sa incerc pe BBQ si macar viu cu poze sa va informez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 154 155 156 157 158 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:59 PM