![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1811
|
Musafir ![]() |
Azi halloumi facut pe gratarul electric. Cu salata.
|
|
|
![]()
Post
#1812
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am avut friptura de oaie cu sos inelat (pun reteta intr-o alta zi) si salata de vinete (Cleo, multumesc de idee!). Azi fac ciorba de fasole uscata cu ciolan.
Am cumparat fenicul si fac maine fenicul gratinat, iar pentru sambata ma gandesc foarte serios la salata cu avocado (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1813
|
Musafir ![]() |
Teo, salata de avocado n-o poti programa pentru o zi anume (doar in cazul in care ai un liferant foarte bun de legume si fructe, care-ti poate da avocado de consumat in ziua respectiva, sau in ziua urmatoare). Iei avocado si le tii pana cand se coc si atunci le faci. Poate dura si mai mult de-o saptamana.
|
|
|
![]()
Post
#1814
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am inteles...
De unde stiu cand sunt tocmai bune, ca eu nu am cumparat nicodata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am citit mai sus de petele maronii... Cumpar si il tin pe masa in bucatarie ? Sau in frigider? Nu stiam ca va fi asa de complicat sa fac o salata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
Post
#1815
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi se mai coc si-n magazin. sunt mai moi la pipait dar nu flescaite. coaja unui avocado necopt e un verde intesn pe cand mai copt e spre maroniu.
|
|
|
![]() ![]()
Post
#1816
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc de ajutor.
Salata aia tot o fac. Revin cu impresii. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1817
|
Musafir ![]() |
Inseamna ca pe la magazinele noastre am parte numai de prospetimea prospetimilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum serios, pe mine ma seaca treaba asta, de cel putin doi ani se gasesc numai de-astea tare ca piatra, carora le trebuie mai mult de-o saptamana pana-s de mancat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Avocado se culege necopt, tot necopt cade si de sine-putere din copac si se coace abia pe jos. Deci asa-i modelul cu culesul. Macar atat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
Post
#1818
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa kalua vedem numai parte plina a paharului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aici e rar sa nu gasesc gata copt
am nimerit odata unul cu coaja mai maronie, dar mai tare la pipait mi-am zis hai totusi sa-l pun in salata. cah! ce gust rau avea. eu vara fac niste salate mari cu de toate si pun si avocado. Se potriveste de minune cu ceapa si rosii si salata si castraveti ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teo stii cum il curat eu? il tai in 2 pe partea mai lunga (ca pe-un ou gata de umplut) apoi il rasucesc odata ca pe o incuietoare apoi desprind cele 2 jumatati Samburele ramane intr-una din jumatati insa e foarte usor de scos, apoi scobesc delicat miezul. Daca e frumos copt iese intreg. Deci nu stau sa-i curata coaja ca la un cartof de ex |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1819
|
Musafir ![]() |
|
|
|
happyCat |
![]()
Post
#1820
|
Musafir ![]() |
Maine cred ca fac lasagna, yum yum. Si mi-am amintit ca am niste ardei in frigider, trebuie sa ii coc. Astia sunt pentru mine, ca husbandul meu + copiii nu mananca asemenea 'ciudatenii'.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:52 PM |
|