IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Idei pentru micul dejun
Master of Norule...
post Sep 29 2008, 04:23 PM
Post #1


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Pe motiv de raceala, am incercat ieri dimineata o amestecatura cu usturoi si paine prajita.
Am pus ardei, rosie pulpa, usturoi, busuioc verde toate tocate marunt, sare, piper si unt de 80% grasime ca e mai cremos. Rezultatul tare gustos, cel putin mie asa mi s-a parut.

(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015605.jpg)

This post has been edited by Master of Norules: Sep 29 2008, 04:26 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Sep 29 2008, 04:35 PM
Post #2





Musafir






Bine gandit topicul Mon, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
azi am mancat un baton cu mac cu unt si dulceata de afine, a fost bun.
o sa pun si eu poze poate o sa mananc mai bine dimineata mai ales ca e cea mai imp masa din zi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Sep 29 2008, 04:55 PM
Post #3





Musafir






MoN, inlocuieste untul cu ulei de masline (si mai multa rosie pun eu) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Este foarte bun dip-ul tau insa in nici un caz pentru micul dejun- doar in cazul in care nu mergi la serviciu:)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 29 2008, 05:07 PM
Post #4


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Da pai ieri l-am facut, era duminica, eu inca stau acasa cu copilul, sper sa-mi gasesc un job mai lejer ca sa am timp si de copil.
Buna ideea cu uleiul de masline thanks Bulina, data viitoare asa fac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Sep 29 2008, 05:20 PM
Post #5





Musafir






...si atunci se numeste bruschetta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Sep 29 2008, 05:24 PM
Post #6





Musafir






QUOTE(kalua @ Sep 29 2008, 03:20 PM) *
...si atunci se numeste bruschetta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si variatiuni pe aceeasi tema Rococo:

daca pui avocado si zeama de limeta si scoti busuiocul;

pt raceala eu fac doar usturoi frecat cu ulei de masline si la sfarsit multa lamaie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 29 2008, 05:31 PM
Post #7


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Avocado eu mai fac ca salata de vinete plus zeama de lamaie si o lingurita de smantana de la kalua citire, ca vazusem undeva ca scrisese ca pusese la salata de vinete.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Sep 29 2008, 07:34 PM
Post #8





Musafir






Eu cand fac bruschete, fac intotdeauna si cu rosii, si cu avocado, reteta am postat-o pe undeva pe aici sun numele de "bruschete bicolore".
Eu nu prea iau micul dejun, nu pot manca cateva ore dupa ce m-am trezit fortat (asa am fost dintotdeauna, am mai povestit pe la MM cum ma fugarea maica-mea prin casa cu soldatei sa am totusi ceva bagat la ghiozdan inainte de a pleca la scoala). Daca se mai intampla sa mananc totusi ceva, imi fac fulgi de ovaz cu iaurt sau cu mere rase.
Fiica-mea mananca müsli sau corn flakes sau derivatii dintr-astea, o perioada de timp cu lapte, apoi vrea cu iaurt si tot le alterneaza. La sfarsit de saptamana ii mai fac cate-un gris sau orez cu lapte, e foarte incantata de asa ceva.
La sfarsit de saptamana, cand mai luam micul dejun pe la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , fac de obicei si oua (fierte cleios sau omleta), scot branzeturi si sunci, mezeluri. Intotdeauna cu legume (rosii, ardei, castraveti) sau macar o muratura iarna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 9 2008, 05:11 PM
Post #9





Musafir






Ce se mai mananca pe-aici la micul dejun
pan cackes
french toast
croissants unsi cu unt si cu dulceata
salata de fructe
chifle intotdeauna proaspete (chiar iese lumea din casa dis-de-dimineata sa dea fuguta la brutarie dupa ele)

Si binenteles suc proaspat stors de portocale.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
angeldust
post Oct 9 2008, 06:32 PM
Post #10





Musafir






Eu mai nou ma indop de cornuri imediat cum ajung la lucru dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta e micul meu dejun cel sanatos.

Chiar tre sa imi schimb obiceiu, o sa ma inspir de pe aici
Go to the top of the page
 
+Quote Post

9 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:54 AM